Închide meniul

Gigi Becali s-a convins şi de Ivan Mamut! Atacantul croat, înlocuit la pauză în FCSB – Gaz Metan. Au mai ieşit Moruţan şi Haruţ

Reclamă

Publicat: 8 august 2021, 23:21

Gigi Becali s-a convins şi de Ivan Mamut! Atacantul croat, înlocuit la pauză în FCSB – Gaz Metan. Au mai ieşit Moruţan şi Haruţ

Andrei Burlacu şi Ivan Mamut, prezentanţi oficial la FCSB

Facebook FCSB

Ivan Mamut, atacantul adus de la Universitatea Craiova alături de Burlacu, la schimb cu Ionuţ Vînă, a jucat titular în FCSB – Gaz Metan. Croatul în vârstă de 24 de ani a avut însă un debut de coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a convins şi de Ivan Mamut

Mamut a ratat o ocazie importantă, cu o lovitură de cap trimisă din interiorul careului. Apoi l-a scăpat din marcaj pe Matricardi la golul de 1-1 marcat de Gaz Metan.

Croatul riscă să le calce pe urme lui Ondrasek, Vukusic şi celorlalţi atacanţi care au fost daţi afară fără regrete de Gigi Becali.

Mamut a părăsit terenul în minutul 46. Alături de el au mai părăsit terenul Olimpiu Moruțan, fotbalistul pe care Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro lui Galatasaray, şi Denis Haruţ. În locul lor au intrat Valentin Crețu, Ianis Stoica și Darius Olaru.

Dinu Todoran l-a contrazis pe Gigi Becali

Înaintea meciului cu Gaz Metan, Dinu Todoran a prins curaj şi l-a contrazis public pe Gigi Becali. Nu a stat pe gânduri când a fost întrebat cine este antrenor la FCSB şi a avut o reacţie categorică.

Reclamă

Poziţia lui Todoran a venit după ce Gigi Becali a recunoscut că el face schimbările la FCSB.

„Trebuie să ne aşteptăm la orice la fiecare meci. Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat că face domnul Gigi Becali echipa sau antrenamentele. Eu trebuie să aduc echipa la ora jocului să fie din toate punctele de vedere la un nivel ca domnul Becali să fie mulţumit de felul în care arătăm. Asta este cel mai important.

Sunt multe lucruri care nu sunt adevărate şi care se spun la televizor dar pe mine nu mă afectează, e opinia lor. La FCSB tot timpul va fi presiune, ştiam că presiunea rezultatelor va fi pentru că este cea mai puternică echipă„, a declarat Dinu Todoran la o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și