Închide meniul

„Am simţit că am nevoie” Julian Alvarez, discurs sincer după transferul la Atletico Madrid: „Îmi oferă spaţiul necesar”

Alex Masgras Publicat: 17 august 2024, 15:03

Reclamă
„Am simţit că am nevoie Julian Alvarez, discurs sincer după transferul la Atletico Madrid: „Îmi oferă spaţiul necesar

Julian Alvarez, discurs sincer după transferul la Atletico Madrid: "Îmi oferă spaţiul necesar"

Julian Alvarez / Profimedia

Julian Alvarez a avut un discurs sincer după transferul la Atletico Madrid. Atacantul argentinian a vrut o schimbare în cariera sa după o perioadă scurtă, dar plină de trofee, la Manchester City, club din Premier League, iar jucătorul în vârstă de 24 de ani a declarat, vineri, că este încântat să se angajeze într-o nouă provocare la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alvarez s-a alăturat echipei Atletico cu un contract pe şase ani şi, deşi detaliile financiare ale tranzacţiei nu au fost dezvăluite de niciunul dintre cluburi, presa britanică a relatat că transferul a fost în valoare de aproximativ 75 de milioane de euro plus 20 de milioane de euro în bonusuri.

Julian Alvarez, discurs sincer după transferul la Atletico Madrid

Transferul său a marcat o vânzare record pentru City, eclipsând suma de 55 de milioane de euro plătită de Chelsea pentru Raheem Sterling în 2022.

Alvarez a câştigat Premier League de două ori în timpul şederii sale de doi ani la City, după ce a venit de la clubul argentinian River Plate în 2022, precum şi Liga Campionilor, Cupa Mondială a Cluburilor, Supercupa şi Cupa Angliei.

El este, de asemenea, câştigător al Cupei Mondiale şi de două ori campion al Copa America cu Argentina.

Reclamă
Reclamă 4

„Am simţit că am nevoie de o schimbare în cariera mea, căutând o nouă provocare şi cred că acesta este un club care îmi oferă spaţiul necesar pentru a avea cea mai bună versiune a mea ca fotbalist”, a declarat Álvarez reporterilor la ceremonia sa de prezentare ca nou jucător al lui Atletico, potrivit news.ro.

Alvarez, care a marcat 36 de goluri în 103 meciuri pentru City, a declarat că este gata să dea totul pentru echipa compatriotului său Diego Simeone. „Mi-ar plăcea să joc, sunt întotdeauna disponibil în orice poziţie şi atâta timp cât sunt pe teren ajutând echipa, voi fi fericit”, a spus el.

„Întotdeauna visezi să câştigi; îţi place să câştigi şi să concurezi. Nu mă simt ca un supererou după ce am câştigat Cupa Mondială… Sunt aici pentru a-mi aduce contribuţia şi pentru a lupta pentru fiecare competiţie”, a mai spus el.

Reclamă

Atletico Madrid îşi reia sezonul lunea aceasta la Villarreal.

Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan! Anunţul spaniolilor înainte de Villarreal – Atletico Madrid: „Simeone a văzut deja”

Veste uriaşă primită de Horaţiu Moldovan înaintea debutului în noul sezon din La Liga. În prima etapă, Atletico Madrid va evolua pe terenul celor de la Villarreal. Duelul va avea loc luni seară.

Diego Simeone, antrenorul madrilenilor, a avut mari bătăi de cap din cauza accidentării lui Jan Oblak la EURO 2024. Chiar dacă slovenul a revenit la antrenamente, antrenorul argentinian este hotărât să îl titularizeze pe Moldovan în acest debut de sezon.

Potrivit celor de la eldesmarque.com, Diego Simeone va merge pe mâna portarului român în primul meci din La Liga din acest sezon:

„Diego Simeone a început să pregătească miercuri prima meci al lui Atletico Madrid din La Liga. Atletico o va înfrunta luni pe Villarreal, pe La Ceramica. Mai are cinci zile la dispoziție pentru a pune la punct toate detaliile, dar miercuri, Simeone a văzut deja care ar putea fi primul 11 pentru meciul din prima etapă a noului sezon.

Primul 11 va fi marcat de prezența lui Horațiu Moldovan, chiar dacă Jan Oblak s-a antrenat pe teren pentru prima dată. În acest moment, prezența slovenului pe La Ceramica este incertă, după ce a pierdut tot cantonamentul din cauza unei accidentări suferite la EURO 2024. Situația portarilor va fi clarificată în următoarele zile”, au scris spaniolii de la eldesmarque.com.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:15

Dennis Man, cu gândul la duelul „de foc” cu AC Milan! Reacţie fermă după golul marcat în Parma – Fiorentina

17:11

Elisabeta Lipă a reacționat, după ce Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru poziția de vicepreședinte al COSR!

17:01

„Mai mult nu pot, dau acţiunile!” Gică Hagi n-a mai rezistat şi a izbucnit când a aflat: „De asta nu am plecat la naţională!”

17:00

Cum l-a convins Gică Hagi pe Denis Alibec să revină la Farul: „M-am întors acasă” Obiectiv uriaş stabilit de atacantul naţionalei

16:50

O cameră video îl va urmări doar pe Kylian Mbappe, în Mallorca – Real Madrid! Superstarul a revoluționat lumea fotbalului

16:38

Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBoavista – Braga, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca, de la 17:30. Guimaraes – Estoril, la 20:00 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și