Închide meniul

Andrei Raţiu este dorit în Serie A! Ce sumă cere Rayo Vallecano şi ce cuvânt are de spus Villarreal

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 decembrie 2023, 14:00

Andrei Raţiu este dorit în Serie A! Ce sumă cere Rayo Vallecano şi ce cuvânt are de spus Villarreal

Andrei Raţiu este dorit în Serie A

Andrei Raţiu, în Real Madrid - Rayo Vallecano / Profimedia

Andrei Raţiu este dorit în Serie A! Fundaşul român care evoluează la Rayo Vallecano şi care s-a calificat cu naţionala României la EURO 2024 poate schimba campionatul în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul de 25 de ani a avut prestaţii foarte bune atât la echipa naţională, cât şi la echipa de club. El a fost remarcat în Spania mai ales după meciul de pe Santiago Bernabeu cu Real Madrid, atunci când i-a făcut faţă cu brio lui Vinicius.

Andrei Raţiu este dorit în Serie A!

Crescut de Villarreal, Raţiu joacă în prezent la Rayo Vallecano. În cariera sa, el a mai petrecut jumătate de sezon în Olanda, la ADO Den Haag, sub formă de împrumut. Acum, el poate părăsi din nou Spania.

Potrivit prosport.ro, Andrei Raţiu poate ajunge în Serie A, fiind dorit de Fiorentina. Formaţia din Florenţa a rămas fără fundaş dreapta, după ce titularul Dodo va lipsi de pe teren 6 luni, după ce şi-a rupt ligamentele încrucişate. Variantele formaţiei viola sunt Kayode, un tânăr de 19 ani, şi Pierozzi, în vârstă de 22 de ani, dar care nu a debutat încă în Serie A.

Fiorentina este calificată în primăvara europeană Conference League, iar în Serie A luptă în acest sezon pentru un loc de UEFA Champions League, astfel încât are nevoie de un înlocuitor urgent pentru Dodo. Cu toate acestea, formaţia din Serie A se poate confrunta cu o problemă.

Reclamă

Raţiu a fost crescut de Villarreal, iar „submarinul galben” nu şi-a pierdut interesul pentru român, chiar dacă s-a transferat la Rayo. Villarreal a păstrat 50% dintr-un viitor transfer, iar din suma de 8 milioane de euro, atât cât cere Rayo, „sumbarinul galben” s-ar alege cu jumătate din această sumă. Mai mult, Villarreal a păstrat prima opţiune pentru transferul său. Aceeaşi sursă susţine însă că Fiorentina nu este dispusă să plătească cele 8 milioane de euro, astfel încât cele două echipe au început negocierile.

În cazul în care se va realiza transferul său pentru 8 milioane de euro, Andrei Raţiu va intra în top 10 cei mai scumpi jucători români:

Top 10 cei mai scumpi fotbaliști români:

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și