Închide meniul

Barcelona este cel mai valoros club din lume! Topul întocmit de Forbes

Dan Roșu Publicat: 18 mai 2022, 13:08

Barcelona este cel mai valoros club din lume! Topul întocmit de Forbes

FC Barcelona este cel mai valoros club din lume

Barcelona joacă un meci pe Camp Nou / Profimedia Images

  • Barcelona este evaluată la 4,76 miliarde de dolari
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Barcelona este cel mai valoros club din lume, potrivit Forbes, revista americană specializată în lumea afacerilor şi a finanţelor, informează mundodeportivo.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul catalan ocupă primul loc în clasament după ce a detronat rivala Real Madrid. Este aşteptată cu inters actualizarea din 2022, care ar urma să analizeze anul 2021 cu Joan Laporta în fruntea Barcei.

Barcelona este cel mai valoros club din lume

Barcelona a ocupat primul loc, monopolizat în ultimii 16 ani de Real Madrid (de cinci ori) şi de Manchester United (de 11 ori), cu o evaluare de 4,76 miliarde de dolari, devansând-o la limită pe cea a grupării Real Madrid, de 4,75 miliarde de dolari.

Reclamă

Primele 20 de cluburi de fotbal din lume au o valoare medie de 2,28 miliarde de dolari fiecare, în creştere cu 30 la sută faţă de acum doi ani, ultima dată când a fost publicat acest clasament.

Cele mai valoroase 20 de cluburi din lume

Barcelona poate să îl piardă pe Robert Lewandowski

Barcelona poate să îl piardă pe Robert Lewandowski (33 de ani). Atacantul polonez a anunțat că vrea să plece de la Bayern Munchen în această vară.

Reclamă

Jucătorul campioanei din Bundesliga mai are un an de contract cu bavarezii, dar nu a ajuns la o înțelegere cu șefii echipei pentru prelungirea înţelegerii. Cea mai sigură destinație ar fi Barcelona, dar Chelsea a intrat pe fir.

„Catalanii” așteptă ca Bayern să deschidă negocierile în zilele următoare pentru transferul polonezului. Barcelona oferă 35 de milioane de euro pentru Robert Lewandowski, chiar dacă forbalistul este cotat la 50 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Chelsea îl urmăreşte şi ea pe atacant şi vrea „un pas greşit” din partea Barcelonei pentru a-l aduce la formaţia de pe locul trei în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul său a facut clare intenţiile lui Robert Lewandowski de a juca la Barcelona și anunţă că gruparea „blaugrană” are prioritate în negocieri.

”E foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci la Bayern. Nu pot să spun 100%, dar se poate să fi fost. Vrem să găsim cea mai bună soluție pentru mine și pentru club”, a declarat Robert Lewandowski.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul