Închide meniul
VIDEO

Când ar putea debuta Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Spaniolii au făcut anunțul după primul antrenament al portarului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 ianuarie 2024, 16:20

Când ar putea debuta Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Spaniolii au făcut anunțul după primul antrenament al portarului

Când ar putea debuta Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan / Profimedia

Spaniolii au anunțat când ar putea debuta Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Jurnaliștii publicației Marca au vorbit despre situația portarului echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan a fost prezentat oficial la Atletico Madrid în decursul zilei de miercuri. Acesta are un contract valabil pe 3 ani și jumătate cu gruparea din capitala Spaniei. Formația iberică a plătit suma de 800.000 de euro în schimbul portarului, care a fost achiziționat de la Rapid.

Când ar putea debuta Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Diego Simeone poate conta pe român la meciul cu Sevilla

Potrivit informațiilor oferite de marca.com, Horațiu Moldovan va fi inclus în lotul echipei de către tehnicianul Diego Simeone la partida cu Sevilla, care contează pentru sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Partida va avea loc joi, de la ora 22:00.

Astfel, portarul echipei naționale poate primi o șansă importantă de la Simeone și ar putea fi utilizat în partida menționată anterior.

De asemenea, după prezentarea oficială, Horațiu Moldovan a participat și la primul antrenament alături de colegii săi. La această sesiune de pregătire au fost prezenți și un grup de fani ai celor de la Atletico, care au afișat un mesaj de susținere pentru jucători: „De azi înainte vom fi campioni!”.

Reclamă

În momentul de față, Atletico Madrid se află pe locul al 4-lea în La Liga, cu 41 de puncte după 20 de partide disputate. Formația din capitala Spaniei se află la 11 puncte de liderul surpriză din La Liga, Girona, care are 1 meci în plus jucat.

Pentru echipa lui Diego Simeone, în cadrul campionatului intern, urmează duelul cu Valencia, programat pe data de 28 ianuarie, de la ora 22:00.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan a fost prezentat la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan a fost prezentat la Atletico Madrid. Portarul român a semnat cu formaţia pregătită de Diego Simeone un contract valabil pentru următorii trei ani şi jumătate.

Pentru transferul lui Horaţiu Moldovan, Atletico Madrid a plătit 800.000 de euro, clauza de reziliere pe care portarul o avea în Giuleşti.

După ce a efectuat vizita medicală la un spital din capitala Spaniei, Horaţiu Moldovan a mers direct la stadionul Civitas Metropolitano, acolo unde s-a întâlnit cu preşedintele Miguel Angel Gil şi a semnat contractul.

„Un nou gardian în galaxia Atleti! Internaţionalul român a semnat cu clubul nostru pentru trei sezoane şi jumătate”, a anunţat Atletico Madrid, pe site-ul oficial.

Horaţiu Moldovan este al treilea jucător român care va îmbrăca tricoul lui Atletico Madrid. Primul a fost Didi Prodan, în perioada 1996-1998, în timp ce al doilea a fost Cosmin Contra, în perioada 2002-2005.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și