Închide meniul

Carlo Ancelotti, mesaj incredibil pentru jucătorii Realului înainte de El Clasico: „Barcelona e moartă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 octombrie 2022, 11:07

Carlo Ancelotti, mesaj incredibil pentru jucătorii Realului înainte de El Clasico: „Barcelona e moartă!

Carlo Ancelotti a doborât un record uluitor în UEFA Champions League

Carlo Ancelotti, în timpul unui meci disputat de Real Madrid / Profimedia

Carlo Ancelotti a avut un mesaj incredibil pentru jucătorii Realului înainte de El Clasico. Antrenorul „galaticilor” și-ar fi anunțat elevii, la ultimul antrenament, că „Barcelona e moartă”. Catalanii au remizat cu Inter în UEFA Champions League și sunt aproape de eliminare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Barcelona se vor duela duminică într-un nou „episod” din El Clasico. Super-meciul de pe Santiago Bernabeu va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Carlo Ancelotti, mesaj incredibil pentru jucătorii Realului înainte de El Clasico: „Barcelona e moartă!”

Carlo Ancelotti vrea să profite la maximum de moralul scăzut al rivalilor de pe Camp Nou. Tehnicianul lui Real Madrid ar fi avut un mesaj „special” pentru jucătorii săi la antrenamentul de joi.

Italianul consideră că singurul mod în care formația lui Xavi poate „reînvia” este să câștige El Clasico.

„Barcelona este moartă acum și singurul mod în care poate reînvia este învingându-ne duminică. Nu îi putem lăsa să câștige din nou. Aceasta este o finală!”, ar fi fost mesajul lui Carlo Ancelotti, potrivit El Chiringuito.

Reclamă

Real Madrid și Barcelona se află la egalitate de puncte (22) în fruntea clasamentului din La Liga, înaintea duelului „de foc” din weekend. Catalanii s-au impus categoric în ultima întâlnire directă din campionat, scor 4-0, chiar pe Santiago Bernabeu.

În această săptămână, Real Madrid a obținut calificarea matematică în optimile UEFA Champions League, după remiza cu Șahtior Donețk, scor 1-1. De cealaltă parte, Barca a încheiat la egalitate meciul cu Inter, scor 3-3, și are nevoie de un miracol să mai poată spera la primăvara UCL.

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3: „Sunt dezamăgit și nervos!”

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3, din etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League. Antrenorul catalanilor s-a arătat extrem de nervos din cauza greșelilor în lanț din defensiva sa. Barca are nevoie de un miracol pentru a se califica în primăvara europeană.

Reclamă 4 / 0/3

Trupa de pe Camp Nou este la un pas să fie eliminată din Champions League. Dacă Inter va învinge Viktoria Plzen în următoarea rundă din grupe, Barcelona nu va mai avea șanse să prindă locul 2.

Xavi s-a resemnat deja în privința calificării, după remiza de aseară. Robert Lewandowski a egalat în prelungiri, însă punctul obținut pe Camp Nou nu o ajută prea mult pe Barca.

“Champions League a fost crudă cu noi!”, a “tunat” Xavi, la conferința de presă, citat de digisport.ro.

Tehnicianul Barcelonei și-a certat la scenă deschisă jucătorii din cauza greșelilor comise în defensivă. Pentru Barcelona urmează El Clasico, duminică de la ora 17:15.

”Champions League a fost crudă cu noi. Am primit multe goluri în repriza a doua. Prima parte a fost foarte bună. Primul gol a fost din cauza unei erori imense în linia defensiva, al doilea, la fel. A fost foarte greu de la Munchen, la Milan, și chiar și aici pe terenul nostru.

Este vorba despre victorii, despre a nu primi goluri și a ne apăra foarte bine. Nu trebuie doar să atacăm. Nu depinde doar de noi dacă ne calificăm sau nu. Situația este foarte dificilă. Trebuie să continuăm și să ne gândim la El Clasico. Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la La Liga pentru că Champions League a devenit dificil, complicat.

Xavi nu mai speră la calificarea în optimile UEFA Champions League

Fotbalul este un joc al greșelilor și trebuie să încercăm să nu facem prea multe. Nu ne-am apărat foarte bine. Intensitatea a fost excelentă în prima repriză, dar nu am reușit să o menținem. Greșelile se plătesc foarte scump în Champions League. Greșelile din apărare ne-au costat meciul.

Reclamă

Dacă nu o învingi pe Inter acasă, nu meriți să mergi mai departe, chiar dacă încă mai avem șanse de a continua în Champions League. Avem puțină speranță, dar este dificil.

Ca suporter al Barcelonei, și eu sunt dezamăgit, trist, contrariat și nervos. Anul trecut nu am avut noroc, dar anul acesta au fost greșelile noastre. Am lăsat să ne scape victoriile. Le-am avut în mână, dar le-am pierdut. Trebuie să fim autocritici, dar este o îmbunătățire față de anul trecut. Anul acesta, am pierdut pe greșelile noastre și doare mai tare. Este o lovitură dură pentru noi”, a spus Xavi, după Barcelona – Inter 3-3.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și