Închide meniul

Cât a ajuns să coste un bilet la Real Madrid – Barcelona 0-4: „Eu am avut bilet normal, de 395 de euro”

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2024, 12:03

Reclamă
Cât a ajuns să coste un bilet la Real Madrid – Barcelona 0-4: „Eu am avut bilet normal, de 395 de euro

Cât a ajuns să coste un bilet la Real Madrid - Barcelona 0-4

Fanii lui Real Madrid, înainte de El Clasico - Profimedia Images

Ioan Andone a dezvăluit cât a ajuns să coste un bilet la Real Madrid – Barcelona 0-4. Dacă „Fălcosul” a plătit 395 de euro, alţi împătimiţi ai El Clasico au ajuns să scoată din buzunare până la 4.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au fost mulți români pe Bernabeu. Cel puțin 30-40 am văzut eu. Am auzit că pe piața neagră se vindea un bilet și cu 3-4 mii de euro. Eu am avut bilet normal de 395 de euro.

Cât a ajuns să coste un bilet la Real Madrid – Barcelona 0-4

Mă așteptam ca scorul să fie mai mic, indiferent care echipă ar fi câștigat. Prima repriză a fost foarte echilibrată. Cât a avut putere fizică, cât a putut să recupereze, Realul a fost periculoasă. A avut doua ocazii importante, n-a înscris.

Barcelona a făcut două mutări inspirate care au transformat jocul. Se vedea că erau mult mai proaspeți, au profitat de nesincronizările din zona cuplului de fundași centrali.

Am auzit declarațiile lui Ancelotti, că după o înfrângere cu 0-4 împotriva Barcelonei a luat La Liga și Liga Campionilor. Scorul putea sa fie 6-0, 7-0 pentru Barcelona”, a spus Andone, citat de digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gică Popescu, cuvinte uriaşe despre El Clasico

Gică Popescu a povestit într-o postare pe blogul personal, despre cum se trăieşte din teren un El Clasico cu Real Madrid. „El Clasico nu e doar un meci, este un spectacol total, un duel care trece dincolo de sport, o confruntare între două lumi, două filosofii”, spune Popescu.

„Eşti pe tunel, gata să intri pe teren, iar meciul care tocmai stă să înceapă este Barcelona – Real Madrid. E greu de descris în cuvinte ce simţeam când jucam în El Clasico. Timp de 90 de minute, pare că pulsul întregii lumi bate acolo.

100.000 de oameni în tribune şi milioane de oameni acasă care aşteaptă timp de un an acest meci; dar El Clasico nu e doar un meci, este un spectacol total, un duel care trece dincolo de sport, o confruntare între două lumi, două filosofii.

Reclamă

Ca străin şi căpitan al Barcelonei, ştiam că am responsabilitatea de a reprezenta un club şi un oraş pentru care fotbalul este mai mult decât o simplă pasiune”, spune Popescu.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și