Închide meniul

Ciprian Deac, foarte supărat după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Nu găsesc explicaţii, am jucat foarte slab a doua repriză”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 septembrie 2023, 23:23

Reclamă
Ciprian Deac, foarte supărat după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Nu găsesc explicaţii, am jucat foarte slab a doua repriză

Ciprian Deac, foarte supărat după Rapid - CFR Cluj 3-1

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia Images

Ciprian Deac, foarte supărat după Rapid – CFR Cluj 3-1. Autorul golului ardelenilor în înfrângerea cu Rapid a susţinut că echipa sa a jucat mai bine în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deac nu înţelege cum CFR Cluj a ieşit o cu totul altă echipă de la cabine. Mijlocaşul echipei din Gruia a tras un semnal de alarmă. El speră ca acest joc să fie doar un accident.

Ciprian Deac, foarte supărat după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Nu găsesc explicaţii, am jucat foarte slab a doua repriză”

După cum aţi spus şi dumneavoastră, o primă repriză bună. La pauză am ieşit o altă echipă.

Am avut ocazii mari şi puteam închide meciul în prima repriză.

Nu găsesc explicaţii, am jucat foarte slab a doua repriză. Au venit peste noi, au reuşit să marcheze repede şi de acolo s-a rupt. Au marcat şi golul 3.

Reclamă

Sper să fie un accident ce s-a întâmplat în seara asta, e clar că nu e CFR-ul pe care îl ştie toată lumea. Trebuie să ne revenim cât mai repede.

Am mai avut două-trei ocazii mari în prima repriză. Puteam să intrăm cu cel puţin un gol avantaj la cabine şi era mai confortabil.

Este foarte puţin, dar din punctul meu de vedere nu e nimic pierdut. Mai sunt meciuri, va urma playoff-ul, avem timp să ne revenim.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre absenţa lui Mandorlini) A contat. Antrenorul este cel care dă tonul. E clar că a fost un minus pentru noi în seara asta”, a declarat Ciprian Deac pentru digisport.ro după Rapid – CFR Cluj 3-1.

Rapid – CFR Cluj 3-1. „Dubla” lui Rrahmani şi reuşita lui Petrila au adus cele trei puncte în Giuleşti

Rapid – CFR Cluj 3-1. Derby-ul etapei a 10-a dintre Rapid şi CFR Cluj a fost câştigat de giuleşteni, care s-au impus în partida de pe teren propriu cu 3-1.

Înaintea partidei, Rapid era pe locul 4, cu 15 puncte, la patru lungimi de Universitatea Craiova (locul 3) şi cu un meci mai puţin disputat. De partea cealaltă, gruparea din Gruia e pe 2, la şase puncte de liderul FCSB şi cu două partide în minus.

Rapid a câştigat cu 3-1 partida de pe teren propriu cu CFR Cluj. Giuleştenii au deschis scorul încă din minutul 5, atunci când Rrahmani a înscris, după ce Sava apărase în primă fază lovitura de la 11 metri. Avantajul rapidiştilor a durat doar până în minutul 10, atunci când Deac a restabilit egalitatea.

În minutul 34, CFR Cluj putea prelua conducerea, dar golul lui Juricic a fost anulat de VAR pentru o poziţie de offside, după o fază controversată.

După pauză, Rapid a revenit în avantaj din minutul 51, atunci când Albion Rrahmani a reuşit „dubla”. În minutul 71, Claudiu Petrila a majorat diferenţa.

Rapid va juca împotriva lui FC Botoşani în Cupa României

După această victorie, Rapid a ajuns pe locul 3, cu 1 puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova şi la un singur punct în spatele celor de la CFR Cluj, care au un meci mai puţin disputat.

Reclamă

Pentru Rapid urmează meciul din deplasare cu FC Botoşani din Cupa României, după care va merge pe terenul celor de la FC Hermannstadt, în campionat. De partea cealaltă, CFR Cluj se pregăteşte pentru meciul cu Alexandria din Cupa României, după care va primi vizita celor de la FC U Craiova 1948.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și