Închide meniul

Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2024, 23:37

Reclamă
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele despre evoluţia fiului său

Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid!

Ianis Hagi, în duel cu Jude Bellingham, în timpul meciului Real Madrid - Alaves / Profimedia Images

Gică Hagi a vorbit la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu CFR Cluj şi despre meciul Real Madrid – Alaves 5-0. Iată cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis cu Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evoluţia fiului său l-a entuziasmat pe „Rege”. Gică Hagi a mărturisit că l-a felicitat pe Ianis după meci.

Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid!

L-am felicitat, a arătat foarte bine, a făcut un meci bun, cu un adversar foarte bun. El a participat foarte bine la ambele faze, a făcut un meci foarte, foarte bun din punct de vedere individual”, a declarat Gică Hagi în conferinţa de presă de dinainte de jocul cu CFR Cluj.

CFR Cluj – Farul se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Meciul are o miză importantă pentru echipa antrenată de Dan Petrescu. Aceasta luptă pentru locul 2, ce asigură prezenţa direct în preliminariile Conference League.

Echipa de pe locul 3 va juca un baraj cu câştigătoarea dintre U Cluj şi Oţelul pentru participarea în preliminariile Conference League. CFR Cluj e în acest moment pe locul 2 în play-off, cu 43 de puncte. Universitatea Craiova e pe 3, cu 41 de puncte. Echipa lui Dan Petrescu are nevoie de un egal cu Farul pentru a fi sigură de locul 2.

Reclamă
Reclamă 4

„Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid

Presa din Spania a făcut o comparație fabuloasă între Gică Hagi și fiul său, Ianis Hagi, după meciul disputat de „Prinț”, împotriva celor de la Real Madrid. Mesajul transmis de jurnaliștii iberici a fost unul cu adevărat emoționant pentru toți fanii „Regelui”.

Ianis Hagi a avut o evoluție bună în duelul cu Real Madrid, pierdut de Alaves cu scorul de 0-5. Duelul de pe „Bernabeu” s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După meci, jurnaliștii spanioli au realizat o comparație între Gică și Ianis Hagi. Aceștia au amintit de perioada în care „Regele” evolua la Real Madrid și au menționat că acum, fiul său, a adus „sclipiri de calitate” în jocul echipei sale.

Reclamă

„Pe stadionul pe care un picior stâng magic al lui Gică Hagi i-a făcut pe fanii lui Real Madrid să se îndrăgostească de el, fiul său, Ianis, a părut să însufleţească cu sclipiri de calitate un duel controlat de campioană”, au notat jurnaliștii de la EFE.

Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător de la Alaves, din duelul cu trupa lui Carlo Ancelotti. Acesta a primit nota de 7,3, potrivit site-ului de specialitate sofascore.ro, după 71 de minute de joc.

Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid

Imediat după meci, Ianis Hagi a oferit şi un scurt interviu, direct de pe teren. Fiul „Regelui” a transmis că duelul de pe Santiago Bernabeu trebuie uitat imediat, date fiind proporţiile scorului, însă a transmis că sezonul, per total, a fost unul bun pentru Alaves.

„Trebuie să uităm cât se poate de repede această partidă. Ne-am îndeplinit obiectivul cu patru etape înainte de final, a fost un sezon bun, mai avem două meciuri”, a declarat Ianis Hagi, conform digisport.ro.

Evoluţia fiului „Regelui” a fost una extrem de solidă, dat fiind faptul şi că acesta nu a bifat prea multe minute, în ultima perioadă. Ianis Hagi a ameninţat poarta lui Courtois încă din minutul şapte, atunci când a şutat de la 60 de metri. Execuţia sa s-a scurs pe lângă poarta belgianului.

Ulterior, în minutul 37, Ianis Hagi s-a remarcat din nou, printr-o nouă ocazie irosită. Internaţionalul român a şutat de la marginea careului şi l-a „întins” serios pe Courtois, care a respins în corner.

Cea mai mare ocazie irosită de Ianis Hagi a fost în minutul 57, al partidei de pe Santiago Bernabeu. Internaţionalul român a preluat perfect şi a şutat de lângă Nacho, la colţul scurt al lui Courtois. Portarul a avut un reflex incredibil şi a respins şi de această dată balonul expediat de fiul „Regelui”.

 

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

23:00

LIVE TEXTSpania – Georgia 2-1. Rodri, gol controversat! Lamine Yamal, assist superb pentru Fabian Ruiz

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

22:42

„Ce jucător este!” Harry Kane, fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham: „Cel mai frumos din istoria Angliei”

22:12

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024. Un fost star de la Barcelona îl vrea pe român

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și