Închide meniul

David Alaba a primit un verdict dur după accidentarea suferită cu Villarreal! Carlo Ancelotti: „Nu mi s-a întâmplat niciodată”

Alex Masgras Publicat: 18 decembrie 2023, 10:31

Reclamă
David Alaba a primit un verdict dur după accidentarea suferită cu Villarreal! Carlo Ancelotti: „Nu mi s-a întâmplat niciodată

David Alaba a primit un verdict dur după accidentarea suferită cu Villarreal

David Alaba, în timpul meciului Real Madrid - Villarreal / Profimedia

David Alaba a primit un verdict dur după accidentarea suferită cu Villarreal! Fundaşul austriac a părăsit terenul în minutul 32 al meciului dintre Real Madrid şi Villarreal, câştigat de formaţia de pe Santiago Bernabeu cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp, Alaba a efectuat un RMN, iar verdictul a fost unul dur: ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng. Austriacul este al treilea jucător de la Real Madrid care primeşte acest verdict în actualul sezon, după Thibaut Courtois şi Eder Militao.

David Alaba a primit un verdict dur după accidentarea suferită cu Villarreal!

Lista jucătorilor accidentaţi de la Real Madrid se măreşte. David Alaba se alătură lui Courtois, Militao, Camavinga, Vinicius şi Arda Guler pe lista indisponibililor de pe Santiago Bernabeu. Verdictul primit de austriac este unul dur, iar el va rata tot restul sezonului.

Potrivit celor de la Real Madrid, Alaba se va opera luni, iar fostul jucător de la Bayern Munchen urmează să rateze şi prezenţa la EURO 2024, acolo unde a obţinut calificarea alături de Austria.

În acest moment, Real Madrid a rămas cu Rudiger şi Nacho pe postul de fundaş central, iar formaţia de pe Santiago Bernabeu trebuie să se orienteze rapid în această iarnă, pentru a aduce întăriri.

Reclamă

„Încă nu am vorbit cu el. Raportul medical spune că e ruptură a ligamentului încrucişat anterior. Suntem foarte trişi pentru că pierdem încă un jucător. Nu mi s-a întâmplat niciodată să am trei jucători cu ruptură de ligamente în decurs de trei luni.

Echipa trebuie să continue să facă ce a făcut până acum, cu toate accidentările pe care le-am avut. Am făcut mai mult decât s-ar fi aşteptat oricine. În ciuda problemelor, această echipă luptă, joacă în continuare un fotbal grozav şi arată o dedicare extraordinară. Acesta este singurul mod prin care putem să umplem golul lăsat de jucătorii accidentaţi. Vom vedea ce putem face zilele următoare”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit realmadrid.com.

Real Madrid s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Villarreal

Chiar şi cu încă o accidentare, madrilenii au făcut spectacol în meciul de pe Santiago Bernabeu cu Villarreal. Jude Bellingham a deschis scorul în minutul 25 din pasa lui Luka Modric. În minutul 37, Rodrygo a dus scorul la 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

„Submarinul galben” a replicat în minutul 54, prin Morales, dar speranţele unei reveniri au fost spulberate la scurt timp de Brahim Diaz şi Luka Modric, care au marcat în minutele 64, respectiv 68.

După această victorie, Real Madrid a revenit pe primul loc în La Liga, cel puţin până la meciul din această seară al celor de la Girona. Real Madrid are 42 de puncte, în timp ce surpriza sezonului din La Liga are 41 de puncte.

În această seară, Girona are şansa de a reveni pe primul loc în cazul unei victorii în meciul de pe teren propriu cu Deportivo Alaves, formaţia la care evoluează Ianis Hagi. După acest meci va fi rândul celor de la Real Madrid să joace cu Alaves, pe 21 decembrie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și