Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Manea, sfat pentru Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid! Comparaţia făcută cu transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 ianuarie 2024, 17:04

Florin Manea, sfat pentru Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid! Comparaţia făcută cu transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Florin Manea, sfat pentru Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci / Profimedia

Florin Manea a avut un sfat pentru Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid! Impresarul lui Radu Drăguşin este de părere că transferul portarului de 25 de ani la echipa din capitala Spaniei reprezintă o altă mutare importantă pentru fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham în această iarnă, după ce a fost transferat de la Genoa, în timp ce Horaţiu Moldovan a semnat cu Atletico Madrid, echipa care i-a plătit clauza de reziliere la Rapid.

Florin Manea, sfat pentru Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid!

Chiar dacă ambele transferuri sunt importante pentru fotbalul românesc, Manea crede că diferenţa dintre cele două transferuri este legată de sumele de transfer:

„Două transferuri importante pentru România, Drăguşin şi Moldovan. Sunt importante ambele. Sunt două echipe mari. Sunt un pic diferite transferurile. Suma de transfer le face să difere foarte mult.

Horaţiu o să aibă o concurenţă monstruoasă acolo. Trebuie să fie pregătit, să aibă răbdare, să aibă şi un pic de şansă ca să poate să joace. Sunt benefice pentru fotbalul românesc pentru că vorbim de două nume mari în fotbalul mondial”, a declarat Florin Manea, pentru Antena Sport.

Reclamă

Cosmin Contra ştie ce-l aşteaptă pe Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid

Cosmin Contra a analizat transferul lui Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid. Acesta a transmis că va fi extrem de dificil ca portarul român să fie titularizat în locul lui Jan Oblak.

„Eu văd transferul lui Moldovan la Atletico ca pe un lucru bun pentru fotbalul românesc. Calificarea la Euro a adus două transferuri la echipe de top: Drăgușin și Moldovan.

Va fi foarte greu pentru Moldovan, deoarece Diego Simeone îl apreciază enorm pe Oblak. Depinde doar de el dacă va juca în alte competiții. O să încerc să îi dau un sfat personal lui Moldovan când voi ajunge la Madrid. O să trec pe la antrenamente cum fac de obicei.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Cel mai mare impact pentru un nou venit) Probabil, atmosfera de la meciurile de acasă. Suporterii lui Atleti sunt extraordinari.

(N.r. Va fi un impediment pentru echipa naţională dacă Moldovan nu va apăra până la EURO) Cred că Atletico de Madrid are structura necesară să îl țină pe Moldovan în formă chiar dacă nu va juca foarte multe meciuri”, a declarat Cosmin Contra, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
Vezi toate știrile
Citește și