Închide meniul

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Andrei Raţiu în echipa etapei din Europa! Laude pentru fundaşul român: „Unde a fost ascuns?”

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2023, 17:05

Reclamă
Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Andrei Raţiu în echipa etapei din Europa! Laude pentru fundaşul român: „Unde a fost ascuns?

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Andrei Raţiu în echipa etapei din Europa

Andrei Raţiu, în duel cu Jude Bellingham/ Profimedia

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Andrei Raţiu în echipa etapei din Europa! Italienii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu a debutat în La Liga pentru Rayo Vallecano într-un meci „de foc”, cu Real Madrid. Acesta a avut o evoluţie perfectă, şi l-a „anihilat” pe Vinicius.

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Andrei Raţiu în echipa etapei din Europa

Italienii de la Gazzetta dello Sport au realizat echipa etapei la nivel european, iar pe postul de fundaş dreapta a apărut Andrei Raţiu.

Italienii au apreciat evoluţia solidă a fundaşului român, care a fost integralist în duelul de pe Santiago Bernabeu. Aceştia s-au întrebat chiar unde a fost „ascuns” Raţiu până la vârsta de 25 de ani.

„Fundașul dreapta al celor de la Rayo Vallecano și-a făcut debutul în La Liga, pe Santiago Bernabeu, marcându-l pe Vinicius. L-a pierdut doar o singură dată, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, a fost surpriza zilei. D-abia a ajuns la echipa națională, după ani petrecuți din diviziile inferioare. Unde s-a ascuns până acum?”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport, citaţi de sport.ro.

Reclamă

Andrei Raţiu a bifat al doilea meci la Rayo Vallecano. Acesta a mai evoluat într-un meci din Cupă, unde a reuşit să marcheze şi un gol, contra celor de la Atletico de Lugones, echipă din ligile inferioare din Spania.

Andrei Raţiu, după ce l-a transformat în anonim pe Vinicius, la debutul în La Liga

Andrei Raţiu a vorbit după ce l-a transformat în „anonim” pe Vinicius, la debutul său în La Liga, chiar pe Santiago Bernabeu, în Real Madrid – Rayo Vallecano 0-0.

„Sincer! Păi, dacă aveam emoții, era mult mai greu decât a fost. Diferență e uriașă, realitatea față de așteptări. Presing-ul lor agresiv, foarte sus, plus senzația că e atât de greu să îi depășești în duelurile unu la unu.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut un sprint cu Camavinga, pe care l-am câștigat, dar mă gândeam în timp ce alerg că e incredibilă viteza lui! Mă așteptam la alți adversari să aibă super viteză, nu tocmai la Camavinga.

Am făcut schimb de tricouri cu Vinicius și atât. Nu prea le ardea de vorbit, îți dai seama, erau foarte supărați, după un 0-0 acasă.

Toți m-au felicitat, e o atmosferă tare frumoasă la Rayo. Bucuria a fost uriașă pentru că vorbim de un punct pe care l-am câștigat pe Bernabeu, unde e greu să obții puncte. Iar asta după un meci de mare luptă, de sacrificiu, așa că satisfacția e și mai mare la sfârșit”, a spus Raţiu, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și