Închide meniul

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2024, 12:00

Reclamă
Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament la Atletico Madrid/ Profimedia

Horaţiu Moldovan este tot mai aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Portarul român negociază cu o altă echipă din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan nu a jucat niciun minut pentru Atletico Madrid de la transferul din iarnă de la Rapid. Românul are şanse mici să îi ia faţa lui Oblak şi îşi doreşte să plece la altă echipă.

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid

Spaniolii anunţă că Horaţiu Moldovan negociază în aceste zile cu Rayo Vallecano, echipă la care joacă şi Andrei Raţiu. Conform spaniolilor, mutarea portarul român are şanse mari să bată palma cu echipa care s-a salvat dramatic de la retrogradare.

Motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid

S-a aflat motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid. Jurnaliştii britanici au dezvăluit că portarul român l-a deranjat pe Diego Simeone, prin afirmaţiile făcute înainte de Campionatul European.

Reclamă
Reclamă 4

Cu puţin timp înainte de plecarea la EURO 2024, Horaţiu Moldovan a anunţat că îşi doreşte să plece de la Atletico Madrid, după doar jumătate de sezon.

Englezii anunţă că declaraţiile nu l-au încântat pe Diego Simeone, care este dispus să renunţe la serviciile portarului român, în această vară.

Se pare că Horațiu Moldovan și-a dat foc la valiză în relația cu Diego Simeone după comentariile făcute la un podcast înainte de Campionatul European, când portarul și-a exprimat poziția clară”, mai scriau cei de la Daily Mail.

Reclamă

Horaţiu Moldovan şi-a pierdut postul de titular în naţionala României după ce nu a evoluat la Atletico Madrid în niciun meci oficial. La EURO 2024, titular a fost Florin Niţă. Moldovan este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro. Portarul român a ales Atletico Madrid în dauna lui Betis Sevilla în ianuarie 2024. Slovenul Jan Oblak este titularul de drept al postului de portar la Atletico Madrid.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Primele declaraţii ale starului francez

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și