Închide meniul

Horaţiu Moldovan, şansă uriaşă la Atletico Madrid! Jan Oblak este dorit de un „gigant” din Premier League

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 ianuarie 2024, 12:22

Horaţiu Moldovan, şansă uriaşă la Atletico Madrid! Jan Oblak este dorit de un „gigant din Premier League

Horaţiu Moldovan, şansă uriaşă la Atletico Madrid

Jan Oblak şi Horaţiu Moldovan / Profimedia

Horaţiu Moldovan poate avea o şansă uriaşă la Atletico Madrid! Portarul echipei naţionale s-a transferat în această iarnă la formaţia din capitala Spaniei. Madrilenii au plătit 800.000 de euro clauza de reziliere pentru fostul portar de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan are o misiune extrem de complicată pe Metropolitano, din cauza lui Jan Oblak, titularul de drept al echipei lui Diego Simeone. Cu toate acestea, portarul sloven o poate părăsi pe Atletico Madrid.

Horaţiu Moldovan, şansă uriaşă la Atletico Madrid!

Potrivit spaniolilor de la fichajes.net, Jan Oblak este dorit de Manchester United. Formaţia de pe Old Trafford îi caută deja înlocuitor lui Andre Onana, cel care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor la echipa lui Erik ten Hag.

Sursa menţionată susţine că „diavolii” sunt dispuşi să ofere 45 de milioane de euro pentru portarul de 31 de ani. O plecare a lui Oblak de pe Metropolitano ar deschide calea pentru Horaţiu Moldovan, cel care a ajuns de o săptămână la Madrid.

Jan Oblak a ajuns la Atletico Madrid în 2014. La vremea respectivă, echipa lui Diego Simeone a plătit 16 milioane de euro pentru transferul acestuia de la Benfica.

Reclamă

După ce a fost rezervă la meciul din Cupa Spaniei cu Sevilla, Horaţiu Moldovan a stat pe bancă şi la meciul din campionat, din etapa cu numărul 22, cu Valencia. Echipa lui Simeone s-a impus cu 2-0.

Diego Simeone l-a sunat pe Cosmin Contra, înainte să-l transfere pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Diego Simeone l-a sunat pe Cosmin Contra, înainte să-l transfere pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. Fostul selecţioner a dezvăluit că tehnicianul madrilenilor i-a cerut sfatul, şi acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului portar de la Rapid.

Cosmin Contra a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Horaţiu Moldovan. Antrenorul a declarat că atmosfera creată de fani pe Wanda Metropolitano îi vor aminti portarului de cele trei sezoane petrecute în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Atmosfera de pe Metropolitano îl va face să-și aducă aminte de Giulești, dar e la o scară mult mai mare. Cred că acea clauză a contat, a influențat tot, a contat și că a jucat toate meciurile de calificare la EURO, ca e un portar care are experiența necesară să apere la Atletico dacă e nevoie de el.

Acum o săptămână am primit un mesaj de la Cholo întrebându-mă de el. E clar că și-a luat toate informațiile necesare ca Horațiu să ajungă acolo. Am vorbit și cu Nicușor [Stanciu], i-am făcut un profil de jucător. Am vorbit bine de el.

Îmi doresc să ajungă mai mulți români la Atletico. Când ajung la Madrid o să vorbesc cu Horațiu, să-l ajut să se adapteze cât mai repede, să dea un randament cât mai bun.

Și la Rapid a avut presiunea publicului, a clubului, a istoriei, asta îl face capabil să suporte presiunea unui club ca Atletico. În ultimii ani se bate de la egal la egal cu Madrid și Barcelona, fără să aibă același buget. Sunt acolo, tot timpul, și își doresc să revină într-o finală de Liga Campionilor, să câștige trofeul. Cholo își dorește asta foarte mult, din câte am vorbit, nu va pleca până nu își va realiza acest vis”, a declarat Cosmin Contra.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și