Închide meniul

Ianis Hagi, ratare uluitoare în Alaves – Osasuna. Fiul „Regelui” nu a reușit să înscrie singur cu portarul

Alex Ioniță Publicat: 1 octombrie 2023, 19:23

Reclamă
Ianis Hagi, ratare uluitoare în Alaves – Osasuna. Fiul Regelui” nu a reușit să înscrie singur cu portarul

Ianis Hagi, ratare uluitoare în Alaves - Osasuna

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves / Profimediaimages

Ianis Hagi, ratare uluitoare în Alaves – Osasuna. Mijlocașul echipei naționale își putea duce echipa în avantaj, dar nu a reușit să înscrie dintr-o poziție ideală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul cu Osasuna, Alaves a avut un jucător eliminat în minutul 49. Imediat după acest moment, Ianis Hagi a avut o ocazie uluitoare, după ce a primit o pasă excelentă.

Ianis Hagi, ratare uluitoare în Alaves – Osasuna. Mijlocașul, schimbat la scurt timp după ocazie

În minutul 50 al meciului dintre Alaves și Osasuna, la scorul de 1-0 în favoarea oaspeților, Ianis Hagi a avut o ocazie imensă de a restabili egalitatea.

Kike Garcia a avut o cursă excelentă în lateralul terenului, iar apoi, odată întrat în careu, i-a pasat lui Ianis Hagi, care era în interiorul acestuia, 1-1 cu portarul oaspeților.

Totuși, Herrera a ieșit excelent de pe linia porții și a respins balonul trimis de către jucătorul echipei naționale. (INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA RATAREA ULUITOARE A LUI IANIS HAGI).

Reclamă

După această ocazie imensă, antrenorul lui Alaves, Luis Garcia Plaza l-a scos din teren pe Ianis Hagi. Acesta a fost înlocuit de către Carlos Benavidez, în minutul 55 al partidei.

În urma prestației din partida care a contat pentru etapa 8-a a noului sezon din La Liga, jucătorul a primit nota  7,2, din partea celor de la sofascore.ro. Chiar dacă nu a fost decisiv pentru echipa la care Rangers l-a împrumutat în vară, fiul lui Gică Hagi a avut un joc solid și nu a comis alte greșeli în teren.

Fanii lui Alaves au reacționat după ratarea lui Ianis, dar, surprinzător, nu l-au criticat pe mijlocaș:

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi doresc foarte mult ca Ianis Hagi să reușească, este atât de talentat!”, a fost reacția unui fan, postată pe Twitter.

De asemenea, și alți oameni și-au exprimat părerea despre evoluția lui Ianis:

„Ianis Hagi devine medicament”, ”Ianis Hagi este unul dintre tinerii jucători versatili. Și-ar putea relansa cariera la Alaves”, au notat alți fani.

Adevăratul motiv pentru care Ianis Hagi a plecat de la Rangers

Scoţienii au analizat în detaiu plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers, şi au ajuns la concluzia că internaţionalul român nu a mai fost mulţumit de statutul său de la formaţia de pe Ibrox.

La meciul de Cupă, dintre Rangers şi Morton, Michael Beale a mizat pe jucătorii care au prins mai puţine minute, însă chiar şi aşa, Ianis Hagi a început partida ca rezervă, şi a fost trimis în teren în minutul 57.

Presa din Scoţia notează că în meciul respectiv s-ar fi produs „ruptura”, iar Ianis Hagi a răbufnit, ca urmare a faptului că nu prinde suficiente minute la Rangers.

„Un astfel de nume care s-a hotărât să plece de pe Ibrox este românul Ianis Hagi, care a fost împrumutat la Alaves în La Liga, după ce aripa și-a vărsat frustrările în privința timpului de joc puțin pe care l-a avut sub comanda lui Michael Beale, în urma unei confruntări din Cupa Ligii cu Morton.

Reclamă

Hagi a urmărit cum londonezul i-a trimis în teren pe Abdallah Sima, Sam Lammers și Cyriel Dessers în compartimentul ofensiv. Dar se pare că jucătorul de 24 de ani nu are tocmai o perioadă benefică nici după ce a debutat împotriva lui Athletic Bilbao”, au notat scoţienii de la Daily Record.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamentul” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 Vezi toate știrile
Citește și