Închide meniul

Ianis Hagi va pleca de la Alaves! Decizie importantă în privinţa fiului lui Gică Hagi!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 noiembrie 2023, 18:55

Reclamă
Ianis Hagi va pleca de la Alaves! Decizie importantă în privinţa fiului lui Gică Hagi!

Gestul făcut de Rangers faţă de Ianis Hagi, taxat dur de scoţieni

Ianis Hagi, în timpul meciului Atletico Madrid - Deportivo Alaves / Profimediaimages

Ianis Hagi va pleca de la Alaves în vară! Presa scoţiană scrie că noul antrenor de la Rangers, Philippe Clement, a decis să îl includă în lotul pentru sezonul viitor pe internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit footballinsider247.com, Philippe Clement se bazează pe Ianis Hagi, considerându-l pe jucătorul naţionalei României unul dintre cei mai importanţi fotbalişti pe care se va baza sezonul viitor.

Ianis Hagi va pleca de la Alaves!

Clement e de părere că Ianis Hagi va fi unul dintre jucătorii-cheie ai lui Rangers în sezonul 2023-2024. Dacă în perioada mandatului lui Michael Beale Ianis Hagi a primit puţine minute, e de aşteptat ca fiul lui Gică Hagi să joace mult mai mult odată ce se va întoarce la Rangers.

Rangers este pe locul 2 în campionatul Scoţiei în acest moment, cu 27 de puncte obţinute în 12 etape. Lider autoritar este Celtic, care are 38 de puncte obţinute în 14 etape.

În ultimul meci jucat pentru Alaves, cu Granada, Ianis Hagi a fost introdus pe teren în minutul 74. Alaves a câştigat cu 3-1, iar Hagi a fost notat cu 6,3 pentru prestaţia sa de către site-ul sofascore.com.

Reclamă

Presa din Spania a făcut şi ea referire la evoluţia lui Ianis Hagi. Chiar dacă nu a avut realizări notabile, jurnaliştii spanioli sunt convinşi că Ianis Hagi va avea multe ocazii de a arăta ce poate cu adevărat.

„Ianis Hagi l-a înlocuit pe Guridi și nu a fost prea activ. Stilul de joc direct al ambelor formații a făcut ca playmakerii să nu iasă prea mult în evidență. Ianis va mai avea multe ocazii să arate ce poate”, au scris cei de la Noticias de Alava.

Ianis Hagi, moment pentru istorie! „Prinţul” a purtat steagul României pe toată durata petrecerii de pe Arena Naţională

Ianis Hagi a oferit un moment pentru istorie, ducând mai departe numele pe care tatăl lui l-a făcut celebru în România. Ianis a purtat steagul României şi a fost aclamat de cei 50.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după finalul meciului, Ianis a pus mâna pe un steag imens şi a sărit de bucurie pe teren, sărbătorind alături de ceilalţi jucători care au reuşit calificarea la EURO 2024, primul turneu final după o pauză de opt pentru tricolori.

Ianis a păstrat steagul tricolor pe toată durata petrecerii organizate pe teren, chiar şi în momentul de magie în care Ionuţ Radu a făcut show alături de ceilalţi colegi care au pus umărul la o campanie perfectă de calificare la EURO 2024.

Golul marcat de Ianis Hagi în meciul cu Israel, care ne-a securizat calificarea la EURO, i-a făcut pe fanii români să-şi aducă aminte de importanţa numelui „Hagi”, care a fost strigat încă din momentul în care Ianis a ieşit la încălzire, în prima repriză.

Gică Hagi, obiectiv uriaş pentru România, la EURO 2024

Gică Hagi le-a trasat un obiectiv îndrăzneţ jucătorilor României pentru EURO 2024, după victoria cu Elveţia, 1-0, meci ce a fost transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Hagi a fost în culmea fericirii la finalul meciului de pe Arena Naţională, la care au asistat peste 50.000 de fani. „Regele” s-a îmbrăţişat şi cu Răzvan Burleanu şi speră ca naţionala lui Edi Iordănescu să depăşească performanţele „Generaţiei de Aur”, care a atins sferturile de finală la CM 1994.

„Mai bine de atât nu se putea, să terminăm neînvinși, cu o victorie acasă. Copiii au jucat foarte bine, o campanie reușită din toate punctele de vedere. Toată România avea nevoie de așa ceva.

Fericire, bucurie, liniște! Asta simțim. Copiii s-au deschis, copiii arată mai mult curaj. Au potențial foarte bun. La televizor e altceva, acum am fost pe stadion. La meciul din Ungaria a fost presiunea mai mare. Astăzi a fost gestionat bine.

Reclamă

Talent au, calitate au. Suntem fericiți cu toții. Așteptam acest lucru, România are nevoie de victorii și de calificări. Așa vine entuziasmul și așa putem progresa.

Știu ce fac vara viitoare, mergem acolo să îi susținem. E un grup foarte bun, așa cum a zis Edi. El l-a format, felicitările mele! Marea provocare acum vine, adversarii vor fi mai buni și trebuie să ridicăm nivelul.

Eu am zis că tot ce s-a întâmplat în America, în 1994, a fost un exemplu, ca să vină altă generații mai bune ca noi. Trebuie să fim depășiți, pentru asta există exemplele. Asta trebuie să fie ambiția lor cea mai mare, să ne depășească pe noi”, a spus Hagi, după România – Elveţia 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și