Închide meniul

Jucătorii Barcelonei au primit trofeul La Liga! Sărbătoare de zile mari pe Camp Nou! Xavi: „Mulţumim pentru sprijinul necondiţionat”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 mai 2023, 0:07

Jucătorii Barcelonei au primit trofeul La Liga! Sărbătoare de zile mari pe Camp Nou! Xavi: Mulţumim pentru sprijinul necondiţionat”

Jucătorii Barcelonei au primit trofeul La Liga!

Jucătorii Barcelonei, primind trofeul de campioni în La Liga / captura digisport.ro

Jucătorii Barcelonei au primit trofeul La Liga. A fost o sărbătoare de zile mari, chiar dacă Barcelona a pierdut cu 2-1 cu Real Sociedad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul a fost arhiplin la meciul cu Real Sociedad de pe Camp Nou.

Jucătorii Barcelonei au primit trofeul La Liga!

Fanii Barcelonei au sărbătorit un nou titlu, pe care l-au cucerit încă din etapa trecută. Rezultatul nu a contat absolut deloc.

Real Sociedad a marcat în minutele 5 şi 72, prin Merino, respectiv Sorloth. Pentru catalani a redus din handicap în minutul 90 Robert Lewandowski.

Imediat ce s-a auzit fluierul de final s-a declanşat fiesta pe Camp Nou.

Reclamă

De altfel, şi în timpul meciului, fanii Barcelonei au cântat în permanenţă, celebrând un nou titlu de campioni.

Xavi: „Mulţumim pentru sprijinul necondiţionat”

Antrenorul Barcelonei, Xavi, a ţinut un discurs pe gazon după ce FC Barcelona a primit trofeul La Liga.

Trebuie să mulţumesc mai multor oameni. În primul rând preşedintelui (n.r. Joan Laporta). Mulţumim pentru sprijinul necondiţionat acordat staff-ului. Le mulţumesc tuturor oamenilor din staff şi tuturor jucătorilor. Mulţumesc şi publicului, un public fantastic de-a lungul întregului sezon”, a spus Xavi, în discursul său de pe gazon.

Reclamă 4 / 0/3

Am demonstrat că suntem o mare echipă şi că avem un public extraordinar”, a spus şi căpitanul Barcelonei, Sergio Busquets, în discursul susţinut pe gazon.

Barcelona este noua campioană a Spaniei! Al 27-lea titlu pentru gruparea de pe Camp Nou

Barcelona a devenit noua campioană a Spaniei cu patru etape înainte de finalul sezonului din La Liga. Jucătorii lui Xavi au câştigat matematic campionatul după ce au reuşit să câştige chiar pe terenul marii rivale din oraş, Espanyol.

Din 2019 aştepta Barcelona un nou titlu. Gruparea blaugrana a fost de neoprit în această ediţie de campionat şi a obţinut 27 de victorii. Are, de departe, cea mai bună defensivă din campionatul Spaniei.

În Espanyol – FC Barcelona 2-4, Robert Lewandowski a deschis scorul în minutul 11, din pasa lui Alejandro Balde. Fundaşul în vârstă de 19 ani a dublat avantajul Barcelonei, în minutul 20. Până la pauză, golgheterul Lewandowski a reuşit „dubla”. Scorul a căpătat proporţii în minutul 53, când Kounde a făcut 4-0.

Pe final, Espanyol a reuşit să înscrie de două ori. Javi Puado (73) şi Joselu (90+2) au marcat şi au stabilit scorul final, 4-2. Barcelona a câştigat cel de-al 27-lea titlu din istoria clubului. Numai Real Madrid are mai multe, 35.

Barcelona a primit cea mai mare amendă din istoria clubului

Barcelona a primit cea mai mare amendă din istoria clubului! Anchetată în „Cazul Negreira”, gruparea blaugrana a încasat o lovitură uriaşă de la Trezoreria din Spania. Totul după ce au fost depistate grave nereguli financiare.

Este un nou „cutremur” în La Liga. Clubul de pe Camp Nou a primit o amendă record, de 15.7 milioane de euro. Anunţul a fost făcut de El Confidencial şi a fost preluat de cele mai importante publicaţii din lume.

Reclamă

Ancheta a fost făcută în paralel cu cea din „Cazul Negreira” şi s-a lăsat cu măsuri drastice. Barcelona a fost găsită vinovată pentru că nu ar fi declarat în mod corect, în contabilitatea clubului, despăgubirile primite de Arda Turan (1.312.500 de euro) și Alex Song (3.500.000 de euro) în momentul rezilierii contractelor.

S-ar fi descoperit şi alte nereguli. Nu au fost declarate plăţile zborurilor charter făcute la meciurile din deplasare. S-ar fi ascuns şi modul prin care au transferate maşinile primite de la sponsori către membrii echipei.

Ancheta ar fi început în 2019 şi vizează nereguli care datează din 2015. Este o lovitură teribilă primită de Barcelona, care se confrunta şi până acum cu probleme financiare. În condiţiile date, catalanii au şanse minime să mai spere la transferul lui Lionel Messi. Rămâne de văzut ce decizie se va lua şi în „Cazul Negreira”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și