Închide meniul

Jude Bellingham le-a răspuns contestatarilor, după dubla din El Clasico: „Îmi imaginez că toată lumea mă bate la cap”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 octombrie 2023, 17:11

Jude Bellingham le-a răspuns contestatarilor, după dubla din El Clasico: „Îmi imaginez că toată lumea mă bate la cap

Jude Bellingham le-a răspuns contestatarilor, după dubla din El Clasico

Jude Bellingham, în Barcelona - Real Madrid 1-2 / Profimedia

Jude Bellingham le-a răspuns contestatarilor, după dubla din El Clasico. Superstarul englez a marcat cele două goluri ale lui Real Madrid din victoria de sâmbătă seară de pe terenul Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă primul gol a fost o adevărată rachetă, a doua reuşită a fost din careul de şase metri al lui Ter Stegen. Nefiind prima oară când marchează din faţa porţii, fanii adversarelor lui Real Madrid au pus la îndoială reuşitele englezului.

Jude Bellingham le-a răspuns contestatarilor, după dubla din El Clasico

La câteva zile după El Clasico, Bellingham a fost întrebat care este golul său preferat. Englezul a ales prima reuşită, dar a explicat munca din spatele golului despre care mulţi spun că a fost marcat cu uşurinţă:

„Probabil că primul. Îmi imaginez că toată lumea mă bate la cap pentru al doilea gol, pentru că marchez tap-in-uri (goluri din faţa porţii, marcate cu uşurinţă). Dar toată lumea a stat, eu mă mişcam şi mi-am creat propria ocazie.

Primul a fost ceva mai bun, mai elegant. Aşa că da, îl aleg pe primul”, a spus Jude Bellingham, într-un interviu acordat pentru Real Madrid.

Reclamă

Barcelona a deschis repede scorul în El Clascico. Echipa lui Xavi a înscris încă din mintutul 6, prin Ilkay Gundogan. După o primă repriză fără realizări, Jude Bellingham a ieşit la rampă.

Englezul a restabilit egalitatea în minutul 68, cu o execuţie superbă din afara careului, fără şanse pentru Ter Stegen. În al doilea minut de prelungiri, Bellingham a marcat golul victoriei. Mingea a ajuns la fostul jucător al lui Dortmund după ce Modric a deviat centrarea lui Carvajal.

Jude Bellingham, cu picioarele pe pământ după „dubla” din Barcelona – Real Madrid 1-2

Jude Bellingham a rămas cu picioarele pe pământ după „dubla” din FC Barcelona – Real Madrid 1-2. Noua vedetă din lotul lui Carlo Ancelotti nu crede că a făcut un joc senzațional în „El Clasico”.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost uriaș. Nici eu, nici echipa nu am fost la cel mai bun nivel al nostru, dar am continuat să jucăm, să presăm, să dăm dovadă de credință și caracter… și încă o revenire. Nu renunțăm niciodată.

Spun de câteva săptămâni că ar trebui să încerc să șutez din afara careului, pentru că rivalii nu se așteaptă. Ar fi un factor surpriză. Am tehnica, o știu și trebuia să încerc. Sunt foarte fericit.

Astăzi nu am fost la cel mai bun nivel al meu, dar uneori nu este vorba să faci ceva special de fiecare dată când atingi mingea, ci mai degrabă să combini bine cu colegii tăi. Am fost acolo și de îndată ce am controlat balonul, am știut că voi înscrie.

Tocmai am vorbit cu familia mea, dar din cauza zgomotului era greu să ne înțelegem. Văzusem deja multe El Clasico de pe canapea de acasă și le-am spus că azi trebuie să fac ceva mare. Sunt entuziasmat. Am reușit-o”, a spus Jude Bellingham, după FC Barcelona – Real Madrid 1-2, potrivit as.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și