Închide meniul

Marca: Harry Kane, principalul favorit să-i ia locul lui Karim Benzema, la Real Madrid

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 14:57

Marca: Harry Kane, principalul favorit să-i ia locul lui Karim Benzema, la Real Madrid

Marca: Harry Kane, principalul favorit să-i ia locul lui Karim Benzema, la Real Madrid

Harry Kane, în tricoul lui Tottenham / Profimedia Images

Harry Kane este principalul favorit să-i ia locul lui Karim Benzema, la Real Madrid. Atacantul lui Tottenham este dorit și de Manchester United, dar Marca susține că Florentino Perez pare dispus să facă eforturile necesare pentru a-l aduce pe Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată vorbește despre o sfârșit de ciclu la Real Madrid, club care se desparte în această vară de mai mulți jucători, printre care Benzema, Hazard, Mariano sau Marco Asensio.

Marca: Harry Kane, principalul favorit să-i ia locul lui Karim Benzema, la Real Madrid

Plecarea lui Hazard eliberează un buget pentru aducerea lui Kane, atacantul de 29 de ani, cotat la 90 de milioane de euro, care a marcat 30 de goluri în acest sezon de Premier League.

Nu trebuie uitat însă faptul că la Madrid va ajunge în această vară un alt jucător englez. E vorba de starul Borussiei Dortmund, Jude Bellingham, care și el îl va face pe Florentino să umble la conturile clubului.

Harry Kane, propus la Real Madrid

Zielele trecute, Harry Kane a fost propus la Real Madrid, iar Carlo Ancelotti este tentat să îşi dea acordul pentru transferul atacantului de 29 de ani de la Tottenham. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii de la ‘Cadena SER’ şi a fost preluat de mundodeportivo.com.

Reclamă

Kane este gata să plece de la Spurs, după ce a jucat în Premier League numai în tricoul londonezilor. Contractul său expiră anul viitor, dar starul naţionalei Angliei caută o nouă promovare încă din această vară.

Pe de altă parte, șeicul lui Newcastle, Mohammed Bin Salman, este gata să dea peste cap piaţa transferurilor. Pe podium în Premier League după un sezon extraordinar, „coţofenele” se pregătesc de prezenţa în grupele UEFA Champions League. Şi-au stabilit lista scurtă de transferuri, iar aceasta este una de senzaţie.

Harry Kane, Neymar, Joao Felix, Samuel Chukwueze, James Maddison, Sergej Milinkovic-Savic, Moussa Diaby, Ryan Gravenberch, Dominik Szoboszlai, Mohammed Kudus şi Eberechi Eze sunt jucătorii cu care încep negocierile oficialii lui Newcastle. Aceştia valorează, potrivit Transfermarkt, 517 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și