Închide meniul

Plecarea lui Karim Benzema l-a lăsat mască pe Carlo Ancelotti: „Ne-a spus în această dimineață, a fost total neașteptat”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2023, 23:50

Plecarea lui Karim Benzema l-a lăsat mască pe Carlo Ancelotti: Ne-a spus în această dimineață, a fost total neașteptat”

Plecarea lui Karim Benzema l-a lăsat mască pe Carlo Ancelotti

Karim Benzema şi Carlo Ancelotti / Profimedia Images

Plecarea lui Karim Benzema l-a lăsat mască pe Carlo Ancelotti. Antrenorul lui Real Madrid a mărturisit că nu a ştiut până în dimineaţa zilei de duminică de plecarea atacantului francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a jucat duminică în ultimul său meci pentru Real Madrid. El a marcat la meciul de adio, Real Madrid – Athletic Bilbao 1-1. Benzema a înscris din penalty în minutul 72, fiind schimbat de Ancelotti în minutul 74, pentru a fi aplaudat de întreg stadionul la ultimul său meci pentru Real Madrid.

Plecarea lui Karim Benzema l-a lăsat mască pe Carlo Ancelotti

Benzema ne-a spus în această dimineață despre decizia lui de a pleca, a fost total neașteptat. Plecarea lui e surprinzătoare, acum trebuie să ne gândim la ce trebuie să facem. O să aducem atacanți”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Fabrizio Romano.

Ne trebuie jucători pentru atac și o să aducem acolo întăriri. Vrem un atacant care să poată marca și să fie bun în jocul combinativ. Deci, un atacant care să joace bine fotbal”, a subliniat Carlo Ancelotti.

Karim Benzema, în lacrimi, după ce a marcat la ultimul său meci în tricoul lui Real Madrid! Despărţire emoţionantă de madrileni!

Karim Benzema a izbucnit în lacrimi după ce a marcat la ultimul său meci în tricoul lui Real Madrid. Titularizat de Carlo Ancelotti în meciul cu Athletic Bilbao, Karim Benzema a marcat din penalty în minutul 72.

Reclamă

În minutul 74, Carlo Ancelotti l-a înlocuit pe Benzema cu Luka Modric. Real Madrid – Atheltic Bilbao s-a încheiat 1-1.

Antrenorul Carlo Ancelotti l-a îmbrăţişat pe Karim Benzema atunci când atacantul francez a părăsit terenul.

Fanii lui Real Madrid l-au aplaudat în picioare pe atacantul pe care l-au susţinut enorm şi care i-a făcut extrem de fericiţi în ultimii 14 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema a cucerit alături de Real Madrid 5 Ligi ale Campionilor, 4 campionate ale Spaniei, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 Supercupe ale Spaniei și 3 Cupe ale Spaniei.

E oficial! Karim Benzema semnează cu Al Ittihad: „Un contract record”

Karim Benzema semnează cu Al Ittihad! Postul public de televiziune Al Ijbariya din Arabia Saudită a anunţat că atacantul francez Karim Benzema a ajuns la un „acord oficial” cu Al Ittihad.

Karim Benzema urmează să joace în următoarele două sezoane pentru clubul saudit. Presa iberică susține că Benzema ar urma să câștige 200 de milioane de euro pe an la Al Ittihad.

Preşedintele clubului Al Ittihad, Anmar Al Haeli, şi vicepreşedintele Ahmad Al Kaaki au sosit în capitala Madrid pentru a semna oficial cu Benzema un contract record”, scrie agenţia EFE, citată de agerpres.ro. Golgheterul francez va sosi la Al Ittihad ca jucător liber, după despărţirea de Real Madrid.

Francezul a disputat în total 647 de meciuri în toate competiţiile pentru Real Madrid, fiind al doilea marcator din istoria acestui club, cu 353 de goluri, după portughezul Cristiano Ronaldo (450 de goluri), care joacă în prezent în Arabia Saudită, la echipa Al Nassr.

O altă vedetă care ar putea ajunge în această vară în liga saudită este argentinianul Lionel Messi, curtat de formaţia Al Hilal.

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi. Starul portughez a anunţat că va continua la Al-Nassr şi sezonul viitor. Cristiano Ronaldo câştigă 200 de milioane de euro pe sezon în Arabia Saudită.

Reclamă

Jucătorii mari, numele mari sau jucătorii tineri sunt cu toții bineveniți. Dacă se va întâmpla acest lucru, campionatul se va îmbunătăți. Vârsta nu reprezintă un lucru esențial. Important este spiritul competitiv al jucătorilor”, a declarat, recent, Cristiano Ronaldo într-un interviu.

Sunt fericit aici, vreau să continui aici și voi continua aici. În opinia mea, dacă vor reuși ce și-au propus în următorii 5 ani, cei din Arabia Saudită vor avea un campionat în primele 5 din lume”, a punctat Cristiano Ronaldo.

Al-Ittihad este o echipă antrenată în trecut de Victor Pițurcă. Karim Benzema l-ar fi contactat deja pe Cristiano Ronaldo pentru a se interesa cum e viaţa în Arabia Saudită.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și