Închide meniul

Primul transfer al verii de la Barcelona! Catalanii plătesc 40 de milioane de euro pentru un atacant de 18 ani

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 21:44

Reclamă
Primul transfer al verii de la Barcelona! Catalanii plătesc 40 de milioane de euro pentru un atacant de 18 ani

Primul transfer al verii de la Barcelona

Vitor Roque, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat care este primul transfer al verii de la Barcelona. Catalanii urmează să plătească suma considerabilă de 40 de milioane de euro, în schimbul atacantului în vârstă de 18 ani, Vitor Roque.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deco, noul director sportiv al Barcelonei, e gata să facă primul transfer al acestei perioade de mercato.

Primul transfer al verii de la Barcelona

Presa din Spania anunţă că Barcelona este aproape de a oficializa primul transfer al acestei pauze competiţionale. Spaniolii de la as.com anunţă că Vitor Roque va fi noul jucător al clubului blaugrana.

Roque este un atacant brazilian în vârstă de 18 ani, care a evoluat în ultimul sezon la Atletico Paranaense, în prima ligă din Brazilia. Deco, directorul sportiv al clubului de pe Camp Nou, se pare că a avut un rol decisiv în privinţa transferului tânărului jucător la Barcelona.

Deşi toate detaliile au fost puse la punct, transferul lui Roque nu va fi oficializat până când Barcelona nu îşi va reduce masa salarială, pentru a-l putea înregistra pe brazilian.

Reclamă

Vitor Roque se pare că va semna un contract valabil pe cinci sezoane cu Barcelona, catalanii plătind în schimbul său suma de 40 de milioane de euro.

Sursa citată mai sus susţine că Vitor Roque poate deveni înlocuitorul perfect al lui Robert Lewandowski, în următoarele sezoane.

Este de menţionat, totodată, că în ciuda vârstei fragede, Roque a debutat deja în naţionala mare a Braziliei, în martie, într-un meci amical cu Maroc.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a dezvăluit de ce nu a vrut să revină la Barcelona

Leo Messi a rupt tăcerea. Starul argentinian a explicat de ce va semna cu Inter Miami şi nu cu FC Barcelona.

”Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult, eram foarte încântat să mă pot întoarce, dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r.- când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa.

Am auzit că trebuie să vândă jucători sau să scadă salariile jucătorilor și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate în cariera mea la Barcelona și eram deja puțin obosit. Nu am vrut să trec prin toate astea. Când trebuia să plec, La Liga acceptase să mă legitimeze, dar până la urmă nu s-a putut.

Ei bine, mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru… A trebuit să vin aici la Paris să stau mult timp într-un hotel cu familia, cu copiii mei mergând la școală, dar noi locuind tot la hotel… Am vrut să iau singur decizia și de aceea nu am mers la Barca. Deși mi-ar fi plăcut, nu s-a putut.

De asemenea, sunt într-un moment în care vreau să ies puțin din focus, să mă gândesc mai mult la familia mea. Am vrut să caut și altceva, și un pic de liniște sufletească”, a declarat Lionel Messi pentru mundodeportivo.com.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și