Închide meniul

Robert Lewandowski, ratări colosale în Real Madrid – Barcelona! Starul catalanilor, aproape de un hat-trick de vis

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2024, 23:46

Reclamă
Robert Lewandowski, ratări colosale în Real Madrid – Barcelona! Starul catalanilor, aproape de un hat-trick de vis

Robert Lewandowski, ratări colosale în Real Madrid - Barcelona

Robert Lewandowski, în Real Madrid - Barcelona/ Profimedia

Robert Lewandowski a avut două ratări colosale în duelul dintre Real Madrid şi Barcelona. Atacantul polonez a reuşit o „dublă” de vis, în doar două minute, însă a irosit două şanse uriaşe să-şi treacă din nou numele pe tabela de marcaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid şi Barcelona se duelează în etapa a 11-a din La Liga. Duelul este în format live text, pe AS.ro.

Robert Lewandowski, ratări colosale în Real Madrid – Barcelona

Robert Lewandowski e într-o formă de zile mari. Atacantul a reuşit „dubla” în duelul „de foc” cu Real Madrid în doar două minute. Mai întâi, polonezul a punctat cu un şut din interiorul careului, în minutul 54, din pasa perfectă a lui Casado.

Ulterior, în minutul 56, Robert Lewandowski a reuşit „dubla”, cu o lovitură de cap imparabilă, din centrarea lui Balde.

La doar câteva minute distanţă după ce şi-a dus echipa în avantaj, Robert Lewandowski a avut o ratare monumentală. Atacantul polonez a şutat în bară, cu poarta goală, în minutul 67.

Reclamă
Reclamă

În minutul 69, Robert Lewandowski a irosit din nou o şansă uriaşă de a completa un hat-trick de vis pe Santiago Bernabeu. Starul lui Hansi Flick a fost surprins într-o poziţie ideală de Lamine Yamal, a preluat perfect, însă a şutat peste poarta lui Courtois.

La 36 de ani, Robert Lewandowski a „renăscut” sub comanda lui Hansi Flick. Starul polonez a marcat nu mai puţin de 14 goluri şi a oferit şi două pase decisive, în cele 11 meciuri bifate în campionat.

Reclamă

Kylian Mbappe, gol anulat în prima repriză din Real Madrid – Barcelona

Kylian Mbappe a avut un gol anulat în prima repriză din Real Madrid – Barcelona! Superstarul din atacul lui Carlo Ancelotti nu a avut parte de o primă repriză memorabilă, la primul El Clasico în tricoul „blanco”.

Totuși, în minutul 30, fanii lui Real Madrid s-au bucurat la golul lui Kylian Mbappe. La momentul respectiv, Lucas Vasquez i-a trimis o pasă excelentă francezului, care a săltat mingea peste Pena și a înscris.

Pe reluări s-a putut vedea faptul că Mbappe s-a aflat în offside, la momentul pasei lui Vasquez. Astfel, oficialii din camera VAR au anulat reușita lui Kylian Mbappe.

De notat este faptul că starul din atacul lui Carlo Ancelotti a fost surprins în offside de 6 ori, doar în prima parte a duelului de pe „Santiago Bernabeu”.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și