Închide meniul

Spaniolii ştiu care a fost momentul-cheie ce l-a trimis pe Ianis Hagi pe banca de rezerve: „Şi-a pierdut încrederea”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 februarie 2024, 17:09

Reclamă
Spaniolii ştiu care a fost momentul-cheie ce l-a trimis pe Ianis Hagi pe banca de rezerve: „Şi-a pierdut încrederea

Ianis Hagi, transfer bombă în Turcia

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves/ Profimedia Images

Spaniolii ştiu care a fost momentul-cheie ce l-a trimis pe Ianis Hagi pe banca de rezerve. Jurnalistul spaniol Inigo Minon, de la El Correo, a vorbit despre fiul lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În opinia jurnalistului spaniol, Ianis Hagi şi-a pierdut încrederea în momentul în care a ratat un penalty în meciul cu Almeria.

Spaniolii ştiu care a fost momentul-cheie ce l-a trimis pe Ianis Hagi pe banca de rezerve: „Şi-a pierdut încrederea”

A fost un moment cheie atunci când a ratat penalty-ul contra Almeriei. De atunci a părut că și-a pierdut încrederea. Antrenorul a spus mereu că are încredere în el că își va reveni, însă pe aceeași poziție are mai mulți jucători peste ele. Jon Guridi, care joacă pe aceeași poziție, este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Ianis Hagi nu a avut nicio problemă fizică, este doar vorba de încredere și adaptarea la ritmul fotbalului spaniol

Transferul lui Ianis Hagi a fost primit atât cu scepticism, cât și cu speranță. Era văzut drept un jucător care căuta să își recapete cea mai bună formă în Vitoria. Fanii erau cumva împărțiți – unii aveau încredere în calitățile lui indiscutabile, iar alții nu erau convinși că se va potrivi într-o echipă care se bazează mai mult pe grup decât pe individualități

Împrumutul nu este productiv având în vedere că Ianis nu prea joacă. A avut oportunități la începutul sezonului, dar nu a profitat de ele. Nu e vorba că a jucat rău, dar i-a lipsit ceva care să-i permită să joace la același nivel cu al coechipierilor. Acum e ieșit din primul 11 de mai bine de două luni”, a susţinut jurnalistul spaniol Inigo Minon pentru Rangers Review.

Reclamă

Echipa care vrea să-l transfere pe Ianis Hagi, în vară! Unde este aşteptat fiul „Regelui”

Internaţionalul român traversează un sezon modest la Alaves. Potrivit mai multor surse, el se va despărţi de echipa spaniolă la finalul stagiunii. După ce împrumutul îi va expira în La Liga, fiul „Regelui” ar putea ajunge la Boavista, în prima ligă din Portugalia.

Ianis Hagi a fost rezervă în ultimul meci al lui Alaves, din La Liga, cu Betis. Internaţionalul român a bifat doar 19 minute în ultimele şapte meciuri de campionat.

Lusitanii au pus ochii pe internaţionalul român şi ar vrea să-l împrumute, aşa cum a făcut-o şi Alaves, în actualul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Un impediment în privinţa realizării transferului ar fi reprezentat de salariul lui Ianis Hagi. Oficialii de la Boavista şi-ar dori ca o parte din salariul lui Ianis să fie suportat de către Rangers. Ianis câştigă 1,3 milioane de euro pe sezon.

Ianis Hagi se află sub contract cu Rangers până în vara lui 2026. Formaţia de pe Ibrox însă nu sunt tentată să-l păstreze pe mijlocaşul român, conform ultimelor anunţuri făcute în presa din Scoţia.

Boavista ocupă locul 11 în Liga Portugal, în acest moment, cu 24 de puncte, acumulate după 22 de runde disputate. Toate meciurile din campionatul Portugaliei se văd live, în AntenaPLAY.

Ianis Hagi, făcut praf de spanioli după sezonul de la Alaves

Ianis Hagi a fost făcut praf de spanioli, după sezonul de la Alaves. Ibericii nu au fost impresionaţi de prestaţiile internaţionalului român, prestaţii pe care le-au numit ca fiind mult sub aşteptări. Fiul „Regelui” a bifat doar 19 minute, în ultimele şapte meciuri din campionat.

Spaniolii au analizat forma jucătorilor împrumutaţi de Alaves, şi au oferit un verdict despre Ianis Hagi. Aceştia au transmis că fiul „Regelui” îşi va încheia împrumutul la Alaves pe 30 iunie şi sunt şanse mici ca ibericii să-l mai păstreze şi după această dată.

„În prezent, Alaves îi are ca jucători împrumutați pe Samu Omorodion, Rafa Marín, Álex Sola, Ianis Hagi și Giuliano Simeone, iar aceștia își încheie contractul cu echipa pe 30 iunie.

Pe scurt, Deportivo Alaves a folosit în acest sezon jucători împrumutați care au oferit un plus echipei lui Luis García. Pe lângă aparițiile notabile ale lui Samu, Marín și Sola, echipa îi are și pe Simeone, respectiv Hagi, care așteaptă cu nerăbdare ocazia de a-și demonstra întregul potențial.

Reclamă

Italo-argentinianul rămâne în plan secund, în timp ce românul a fost cu mult sub așteptări de fiecare dată când a primit șansa”, au transmis spaniolii de la noticiasdelava.eus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și