Închide meniul

Ladislau Boloni îl critică pe Mirel Rădoi. „Meseria de selecționer a venit prea devreme pentru el” + Pe cine vede favorită la Euro 2020

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 12 iunie 2021, 11:41

Ladislau Boloni îl critică pe Mirel Rădoi. „Meseria de selecționer a venit prea devreme pentru el + Pe cine vede favorită la Euro 2020

Ladislau Boloni, favorit să devină noul selecționer

Profimedia

Ladislau Boloni este antrenorul cu care Mirel Rădoi a debutat ca jucător în tricoul echipei naţionale. Acum, Rădoi a ajuns selecţionerul, dar rezultatele lasă de dorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni l-a criticat pe Mirel Rădoi

Boloni îi transmite lui Rădoi că s-a grăbit când a acceptat să stea pe banca naţionalei mari.

„Oamenii de sport îl critică pe Rădoi nu pentru că joacă defensiv sau ofensiv, ci pentru că rezultatele nu sunt bune. Oamenii ar tăcea din gură dacă naționala ar avea rezultate.

Sub nicio formă nu e încăpățânat. Așa cum l-am cunoscut, este un băiat muncitor, sincer, deschis.

Cred că meseria de selecționer a venit prea devreme pentru el, dar el încearcă să facă lucruri bune. Trebuie analizat cu seriozitate valoarea justă a jucătorilor care alcătuiesc lotul reprezentativ. Mă gândesc, în special, la valoarea internațională.

Reclamă

Și nu vorbim doar din punct de vedere tehnico-tactic, al forței, al rezistenței, ci și despre puterea psihologică, mentală a jucătorilor. Dacă facem această analiză, putem să judecăm apoi și antrenorul”, a spus Ladislau Boloni pentru gsp.ro.

Favorita lui Boloni la Euro 2020

Ladislau Boloni stă cu ochii şi pe Euro 2020. Crede că Franţa este principala favorită.

„Ca valoare, Franța, țara pe care o cunosc cel mai bine, este una dintre marile favorite pe hârtie, și nu numai. Spun asta ținând cont de fotbaliștii care alcătuiesc lotul, numai unul și unul. (…)

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine o surpriză ar putea să fie dacă Anglia, de exemplu, ajunge în finală sau câștigă trofeul. Chiar și Belgia. Anglia de zeci de ani nu a mai reușit nimic la turneele finale. Ar fi o surpriză interesantă, mai ales că finala Euro 2020 va fi pe Wembley”, consideră acesta.

Boloni se află la Budapesta şi îi laudă pe maghiari. „Este și o mândrie a țării, deoarece va fi singurul stadion de la Euro 2020 care va fi plin. Condițiile sunt deosebit de severe pentru intrarea suporterilor pe stadion. De altfel, și intrarea străinilor în Ungaria e foarte riguroasă”, a mai spus Boloni.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și