Închide meniul

„6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 18:52

Reclamă
„6 inși câștigă mai bine! Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere

Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere

Gabriel Tamaș, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Iată ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. Fostul fundaș, actual oficial la formația ilfoveană, nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre banii pe care i-a încasat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaș s-a retras în luna octombrie a anului trecut și a ținut să tragă un semnal de alarmă, legat de sumele pe care jucătorii din Liga a 2-a le primesc.

Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere

Fostul fundaș a spus că, pe finalul carierei, avea un salariu de 3.500 de euro la Concordia Chiajna. Totuși, Tamaș a menționat și că 6 jucători din actualul lot al ilfovenilor câștigă un salariu mai mare și că aceștia vor fi dați afară, în vară.

„De asta se plimbă jucătorii de la echipă la echipă în Liga 2, pe niște salarii, am văzut la Buzău, am văzut la Pitești, m-a durut capul. (n.r. Cât aveai la finalul carierei salariul?) Aveam 3.500 de euro.

Da, le-am văzut (n.r. salariile actualilor jucători). 6 inși au salarii mai mari decât aveam eu (n.r. când juca). Dar din vară cred că își iau tălpășița!

Reclamă

Ce au făcut la Concordia Chiajna… În afară de confort, asta e, confort, salariu mare și nu mai faci nimic, ăsta e confort, nu mai riscă nimeni, pe ce bază vrei salariu mare, îmi pui garanție că mă duci în obiectivul meu? Nimeni nu o să îți spună sau nu o să îți dea”, a spus Gabi Tamaș, potrivit iamsport.ro.

Gabi Tamaş, sfat savuros pentru juniori

Gabi Tamaş a avut un sfat savuros pentru juniori. Fostul fundaş al naţionalei, în prezent directors sportiv la Concordia Chiajna, le-a recomandat puştilor să nu mai petreacă atât de mult timp pe reţelele de socializare şi să încerce să repete greşelile comise de el, în carieră, pentru a putea ajunge la un nivel ridicat.

Gabi Tamaş s-a retras anul trecut, însă în această primăvară a acceptat să devină director sportiv la Concordia Chiajna, după ce a fost ofertat şi de Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş nu a stat pe gânduri atunci când a fost întrebat ce sfat le dă tinerilor jucători. Acesta consideră că puştii ar trebui să reducă timpul petrecut pe TikTok şi să încerce să ajungă la nivelul la care a ajuns el, dacă vor avea organismul puternic.

„Să taie Tik-Tok-ul, asta le-aș spune juniorilor, eu aveam altele când eram mic, ei au Tik-Tok. Juniorii să facă aceleași greșeli și să joace la nivelul la care am jucat eu. Dacă-i duce organismul”, a declarat Gabi Tamaş, conform prosport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-1 şi Atalanta – Marseille 2-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” Vezi toate știrile
Citește și