Închide meniul
Foto

A fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 mai 2024, 19:12

Reclamă
A fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa!

A fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României!

Marco Dulca (primul din stânga), în perioada în care evolua pentru FCSB / Profimedia Images

A fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Fostul jucător al FCSB-ului trece prin momente foarte frumoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marco Dulca a luat campionatul în Slovenia cu Celje! El ar putea să o întâlnească pe FCSB în Liga Campionilor.

A fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României!

“Nu am niciun regret. Am învățat ce am avut de învățat și chiar dacă nu am jucat prea mult a fost o experiență bună. Mi-aș fi dorit să joc mai mult dar nu a fost să fie. Am amintiri plăcute, am fost în Conference League, cu Anderlecht, West Ham, am avut ce învăța”, a declarat Marco Dulca pentru prosport.ro.

Marco Dulca este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 700.000 de euro. Gigi Becali plătise 250.000 de euro ca să îl transfere de la Chindia în vara lui 2022, dar l-a lăsat să plece gratis la începutul lui 2023, deşi fotbalistul era cotat atunci la 800.000 de euro.

Dulca s-a întors la Chindia, de care s-a despărţit în vara lui 2023. Li s-a alăturat celor de la Celje în toamna lui 2023.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB ar putea să o întâlnească pe Celje în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. FCSB va fi cap de serie. În afară de Celje, FCSB poate juca şi împotriva lui Dinamo Minsk (Belarus), Panevezys (Lituania), Ordabassy (Kazahstan), Vikingur (Islanda), Virtus (San Marino) sau împotriva campioanei din Luxemburg sau a campioanei din Gibraltar.

Marco Dulca trimitea săgeţi către Gigi Becali, după transferul în Slovenia: „Vreţi să am un deja-vu?”

Marco Dulca a trimis săgeţi către Gigi Becali, după transferul în Slovenia. În vârstă de 25 de ani, fostul jucător de la FCSB a ajuns în luna septembrie la NK Celje, formaţie din prima ligă din Slovenia cu care a semnat pe trei sezoane.

Dulca a vorbit despre adaptarea la noua sa echipă şi a dezvăluit că a găsit în Slovenia un nivel ridicat, care i-a adus aminte de Silkeborg, formaţia din Danemarca împotriva căreia a evoluat la FCSB, în grupele Conference League. În ambele partide, danezii s-au impus cu 5-0.

Reclamă

De asemenea, Marco Dulca a fost întrebat dacă la noua sa echipă se implică patronul, iar fostul jucător de la FCSB nu s-a ferit să îl „înţepe” pe Gigi Becali cu răspunsul său.

Dulca, întrebat dacă se implică patronul şi la actuala lui echipă!

„Am avut un deja-vu de când am jucat la FCSB – Silkeborg, e același stil, se joacă rapid, una-două atingeri, fiecare jucător știe ce are de făcut. Asta face diferența, mai mult pe forță. (…)

Patronii sunt ruși. Nu, nu, nu (n.red. că nu se implică la echipă), vreți să am din nou deja-vu? A venit antrenorul de la Maribor, un croat, și el fost fotbalist.

E o etapă intermediară, am venit aici ca să cresc mai mult în joc, să mă acomodez în campionatele mai puternice decât România. Ar fi greu să plec de aici în Anglia. Mi-a plăcut perioada de acolo, dar nu mi-ar strica nici Italia, Franța sau Germania”, declara Marco Dulca, potrivit digisport.ro.

Prin ce a trecut Marco Dulca la FCSB: „Bunica mă suna plângând!”

Marco Dulca a vorbit despre chinul provocat de presiunea mediatică pe care a avut-o în scurta perioadă petrecută la FCSB.

„Țin minte că prima dată am jucat cu Farul și am pierdut cu 3-1. Nu am făcut cel mai strălucit meci, dar nu am gafat. A doua zi, când m-am trezit, mi-am văzut fața pe toate rețelele de socializare și nu erau niște știri plăcute.

Sincer, o zi sau două am fost foarte afectat. Nu mă gândeam că voi fi, îmi impuneam acest lucru. Dar mă gândesc la familie. Bunica mea mă suna plângând să mă întrebe ce s-a întâmplat.

Primeam zilnic articole. Non-stop au apărut articole negative până când am reziliat contractul”, a declarat Marco Dulca, în podcast-ul “Victory Extra Time”.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și