Închide meniul

A fost dat afară de Mihai Rotaru, dar poate semna imediat cu Dinamo! „Câinii” forţează primul tranfer al iernii

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2024, 18:13

Reclamă
A fost dat afară de Mihai Rotaru, dar poate semna imediat cu Dinamo! „Câinii forţează primul tranfer al iernii

A fost dat afară de Mihai Rotaru, dar poate semna imediat cu Dinamo

Ante Roguljic, în tricoul Universităţii Craiova / Hepta

Jucătorul care a fost dat afară de Mihai Rotaru, poate semna imediat cu Dinamo. Ante Roguljic poate fi primul transfer al iernii făcut de şefii grupării din Ştefan cel Mare. Mijlocaşul croat în vârstă de 27 de ani are o cotă de piaţă de 400.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roguljic nu a mai intrat în vederile bulgarului Ivalyo Petev şi a fost printre cei cinci fotbalişti care s-au despărţit de gruparea din Bănie. Alături de el au mai plecat Florin Borţa, Jasmin Kurtic, Jean Baptiste Mendy şi David Sala.

A fost dat afară de Mihai Rotaru, dar poate semna imediat cu Dinamo!

Potrivit gsp.ro, Roguljic ar putea continua în Liga 1. Este pe placul lui Zeljko Kopic, iar impresarii încearcă să-l direcţioneze spre Bucureşti. Alb-roşii caută întăriri pentru a putea evita retrogradarea.

Ante Roguljic a fost titular în numai cinci meciuri din această ediţie de campionat. A reuşit totuşi să marcheze 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă. În luna decembrie le-a adus oltenilor un punct în disputa de acasă, cu Poli Iaşi. A marcat în prelungirile primei reprize.

În total, Roguljic a jucat în 69 de meciuri pentru Universitatea Craiova. A marcat 10 goluri şi a oferit 4 pase decisive pentru alb-albaştri.

Reclamă

Dinamo trece prin unul dintre cele mai grele momente din istoria clubului. „Câinii” au încheiat anul 2023 pe penultimul loc în Liga 1. Au câştigat 4 dintre cele 21 de meciuri din campionat.

Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic au refuzat-o pe Dinamo

Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic au dat răspunsul final! Niciunul dintre cei doi jucători nu va semna cu formaţia antrenată de croatul Zeljko Kopic.

Antrenorul croat a dezvăluit că Rotariu şi Djokovic au respins ofertele primite în cadrul conferinţei de presă. Fiecare dintre cei doi a avut o ofertă de circa 15.000 de euro pe lună pentru a semna cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

”Le respect calitățile, cred că sunt jucători buni, dar nu sunt interesați să facă parte din echipa lui Dinamo în acest moment. Nu știu de ce. Trebuie să-i întrebați pe ei. Nu știu. Au alte idei… Iar eu respect asta. Poate au alte oferte. Trebuie să accept asta.

Avem țintele noastre, știm pe ce poziții vrem jucători. Sper să rezolvăm rapid. Nu e ușor. E foarte greu să aduci jucători în perioada de iarnă. Nu avem nici o situație foarte bună din punct de vedere financiar și suntem în lupta pentru a ne salva de la retrogradare”, a declarat antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, în conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și