Închide meniul

Mihai Rotaru face „revoluţie” în lotul Universităţii Craiova! Cinci jucători au fost daţi afară dintr-un foc

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2024, 14:21

Reclamă
Mihai Rotaru face „revoluţie în lotul Universităţii Craiova! Cinci jucători au fost daţi afară dintr-un foc

Mihai Rotaru s-a prăbuşit emoţional în direct la TV! Atacuri violente

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru face „revoluţie” în lotul Universităţii Craiova în startul anului 2024. Cinci jucători au fost daţi afară chiar înainte de reunirea lotului. Aflaţi la 10 puncte în spatele liderului FCSB, oltenii nu renunţă la titlu şi pregătesc transferuri spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru şi Ivaylo Petev şi-au făcut planul şi au decis să renunţe la cinci fotbalişti importanţi. Printre acestea şi Jasmin Kurtic, mijlocaşul cu 89 de selecţii la naţionala Sloveniei. Fotbalistul cotat la 650.000 de euro nu pleacă singur.

Mihai Rotaru face „revoluţie” în lotul Universităţii Craiova

Potrivit prosport.ro, cinci jucători au fost daţi afară de la echipa din Bănie. Este vorba despre Florin Borţa, Jasmin Kurtic, Ante Roguljic, Jean Baptiste Mendy şi David Sala. Aceştia au fost anunţaţi chiar înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya. În această ediţie din Liga 1, Kurtic a marcat un gol în 15 meciuri jucate. Roguljic are 3 goluri în 12 partide de campionat! Amândoi au fost titulari în ultimul meci din campionat, 2-2 cu UTA. Kurtic a ratat un penalty.

Fotbaliştii pe care va continua să se bazeze Ivaylo Petev pleacă astăzi în cantonament în Belek. Revenirea în ţară este programată pe 15 ianuarie. Alb-albaştrii au stabilit un amical cu FC Skovacko, echipa aflată pe locul 4 în campionatul Cehiei.

În Turcia nu va face deplasarea nici Basilio Ndong, care a fost convocat de selecţionerul Guineei Ecuatoriale pentru Cupa Africii pe Naţiuni.

Reclamă

Pyry Soiri este primul transfer al iernii reuşit de Universitatea Craiova. Finlandezul a oferit prima reacție din postura de jucător al oltenilor.

Sunt încântat să anunț că am semnat cu Universitatea Craiova. Această oportunitate marchează o etapă importantă din cariera mea și sunt profund recunoscător pentru încrederea pusă în mine. Aștept cu nerăbdare să port tricoul Craiovei și să contribui la succesul echipei.

Pasiunea și dedicarea suporterilor Craiovei sunt renumite și sunt nerăbdător experimentez incredibila atmosferă de la meciurile noastre. Împreună, sunt încrezător că putem realiza lucruri minunate și momente memorabile. Mulțumesc tuturor de la Universitatea Craiova pentru primire și pentru cum m-au primit în această minunată familie”, a spus Pyry Soiri.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru vrea să aducă încă doi jucători la Universitatea Craiova

Patronul echipei pregătite de Ivaylo Petev a dezvăluit faptul că dorește să aducă un fundaș central în această pauză de iarnă. Totodată, Mihai Rotaru a spus că va mai aduce încă un jucător, dar nu a oferit detalii despre poziția pe care joacă acesta.

Acum am închis telefonul, am vorbit cu Ivaylo (n.r.- Petev) despre doi jucători. Fundaș central, unul dintre ei, acolo am avut accidentări, iar pe celălalt nu pot să vi-l spun în momentul acesta, sunt superstițios.

Nu e portar. David (n.r.- Lazar) s-a prezentat foarte bine în meciul de Cupă, Popescu e ok. Avem doi portari valoroși și încă un tânăr foarte bun”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și