Închide meniul

A fost exclus din lot după FCSB – UTA Arad 2-1! Antrenorul a făcut anunțul: „Nu mai e cu gândul la echipă! E decizia mea și mi-o asum!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 octombrie 2022, 16:32

A fost exclus din lot după FCSB – UTA Arad 2-1! Antrenorul a făcut anunțul: „Nu mai e cu gândul la echipă! E decizia mea și mi-o asum!

Desley Ubbink a fost exclus din lot după FCSB - UTA Arad 2-1

FCSB s-a impus în duelul cu UTA Arad, din etapa a 14-a a Ligii 1 / Hepta

Desley Ubbink a fost exclus din lot după FCSB – UTA Arad 2-1. Antrenorul arădenilor, Ilie Poenaru, a făcut anunțul după meciul de pe Arena Națională. Poenaru a explicat că mijlocașul olandez „nu mai e cu gândul la UTA”, iar din acest motiv a decis să-l dea afară din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ubbink a fost introdus pe teren în minutul 70 al duelului cu FCSB, din etapa precedentă a Ligii 1.

Desley Ubbink a fost exclus din lot după FCSB – UTA Arad 2-1!

Ilie Poenaru a declarat că i-a oferit lui Desley Ubbink mai multe șanse de a demonstra că merită să joace la UTA, însă jucătorul de 29 de ani nu l-a impresionat.

„Desley a primit suficiente ocazii să ne arate că nu a fost afectat de acel transfer ratat la Craiova. Că au fost multe sau puține sau că a jucat mai mult mai puțin, el a primit șanse din partea mea.

Eu și staff-ul am avut toată disponibilitatea, dar ce s-a întâmplat în ultima vreme ne-a demonstrat că nu mai e cu gândul la UTA. Am luat decizia să-l excludem din lot. E decizia mea și mi-o asum.

Reclamă

Mai departe, ce discută el cu cei din conducere și ce se va întâmpla nu mă mai privește pe mine. Nu avea sens să ne chinuim unul pe altul. Nu au fost conflicte la antrenamente, doar că uneori se antrena așa cum trebuie, alte ori mai puțin, mai ales atunci când știa că nu va juca sau va juca mai puțin.

Cred că e decizia corectă față de toată lumea. Nu vreau să se creadă că el e principalul vinovat pentru înfrângerea cu FCSB. Nu am luat decizia analizând acest meci. Au fost mai multe aspecte, iar lucrurile în neregulă se petrec de ceva timp”, a spus Ilie Poenaru, pentru gsp.ro.

Claudiu Keșeru nu s-a mai putut abține după FCSB – UTA 2-1: „E o situație penibilă!”

Claudiu Keșeru nu s-a mai putut abține după FCSB – UTA 2-1. Atacantul de 35 de ani a fost introdus, din nou, pe final de Ilie Poenaru și a reușit să-și lase amprenta. Keșeru a redus din diferență în minutul 90+1 și și-a trecut în cont primul gol al sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Keșeru a înscris în premieră pentru UTA, chiar împotriva fostei sale echipe, FCSB. Golul „veteranului” din atacul arădenilor n-a contat însă din punct de vedere al celor 3 puncte.

Claudiu Keșeru s-a arătat extrem de emoționat la revenirea pe Arena Națională, din postura de adversar al FCSB-ului. Atacantul de 35 de ani nu s-a bucurat după gol, din respect pentru fostul său club.

Întrebat despre faptul că este folosit foarte puțin de Ilie Poenaru, Keșeru a declarat că „este o situație penibilă”. Vârful cu 47 de selecții la națională a asigurat că nu se gândește la retragere, ținând cont de „parametrii pe care îi am”.

Dublul campion al României a intrat pe teren în minutul 78, în partida din această seară.

„Foarte plăcută (n.r. – întâlnirea cu fosta echipă), cu toate că a venit într-un meci delicat pentru ei (n.r. – din cauza umilinței cu Silkeborg). I-am simțit puțin abătuți, am încercat să le zic câte un cuvânt pe suflet înainte de meci. L-am văzut și pe Olaru, e o persoană care pune totul la suflet. A jucat extraordinar și cred că are tăria să treacă peste situația actuală.

Keșeru nu se gândește la retragere: „Doamne ferește!”

Trebuie să mă pregătesc cât mai bine, fac de ceva vreme tot ce depinde de mine. Dar restul depinde de antrenor. Mi-am dorit să marchez, dar n-am sărbătorit golul din respect pentru clubul la care am fost și pentru oamenii de aici. Mi-am făcut planul în cap înainte de meci și mi-am spus că dacă voi marca, nu mă voi bucura.

E prima oară când intru în celălalt vestiar aici. Nu vă pot descrie ce simt, m-au năvălit multe sentimente simultan. Acele 10 minute pe care le joc în ultimul timp îmi dau viață. La cât se apelează la mine, intru cu determinare. Nu sunt eu cel care ia decizii.

Reclamă

Să mă retrag? Doamne ferește! Cu parametrii pe care îi am și ce arăt în acele 10 minute, nu mă retrag sigur. Atâta timp cât am plăcere și se vede la antrenament că am plăcere, de ce să mă retrag? (n.r. – Te gândești dacă vei prinde mai multe minute în Cupă?) E o situație penibilă. Bineînțeles, n-am venit aici pentru bani, am cel mai mic salariu din carieră, am venit pentru altceva.”, a spus Claudiu Keșeru, potrivit Digisport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și