Închide meniul

A fost foarte apropiat de Mihai Stoica, dar acum nu mai are nicio legătură cu el: „Relaţia noastră nu mai există”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 februarie 2024, 15:39

Reclamă
A fost foarte apropiat de Mihai Stoica, dar acum nu mai are nicio legătură cu el: „Relaţia noastră nu mai există

A fost foarte apropiat de Mihai Stoica, dar acum nu mai are nicio legătură cu el

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Raul Rusescu a fost foarte apropiat de Mihai Stoica, dar acum nu mai are nicio legătură cu el. Rusescu a colaborat cu „MM” atât la Unirea Urziceni, cât şi la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu şi Mihai Stoica au avut un conflict în 2021, iar fostul fotbalist nu a uitat acel episod. Rusescu evolua atunci la Academica Clinceni. „MM” declara atunci că Rusescu urma să semneze cu CFR Cluj, dând de înţeles că acesta ar fi fost motivul pentru evoluţiile mai slabe ale atacantului din meciurile cu ardelenii.

A fost foarte apropiat de Mihai Stoica, dar acum nu mai are nicio legătură cu el: „Relaţia noastră nu mai există”

Lucrurile sunt simple. Am avut o relație foarte bună, care nu mai există în acest moment. Și punct. Nu mă așteptam din partea lui (n.r. – să aibă acea reacție). Așa cum v-am zis, nu mai există o relație între noi”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

În momentul în care i s-a atras atenţia că Mihai Stoica s-a certat şi cu Chipciu, dar acum au o relaţie bună, Rusescu a replicat: „Relația noastră nu mai există. Punct!”.

Raul Rusescu a câştigat titlul în 2013 alături de echipa patronată de Gigi Becali. De-a lungul carierei, Rusescu a mai evoluat la Braga, Ankaraspor şi a trecut şi pe la Sevilla.

Reclamă

Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Stoica şi Pintilii: „Dacă s-ar întâmpla asta, ei ar fi de vină!”

Gigi Becali a transmis un avertisment pentru Mihai Stoica şi Pintilii. Becali spune că dacă jucătorii de la FCSB ar ieşi în cluburi de noapte, cei traşi la răspundere ar fi Mihai Stoica şi Mihai Pintilii.

Becali a făcut afirmaţiile în contextul scandalul provocat de Alexandru Albu şi Andrei Borza la Rapid. Cei doi au petrecut într-un club de noapte în Iaşi, imediat după ce Rapid a pierudt partida cu Poli.

„Așa ceva nici nu se poate întâmpla. Dacă se întâmplă, e de vină Meme. Nu mă bag să comentez la alții. E de vină Mache, antrenorul, Pintilii, cei ce administrează acolo echipa, ei ar fi de vină”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vinovatul surpriză găsit de Gigi Becali la Rapid, după ce Albu și Borza au petrecut în clubul de fiţe

Cine este vinovatul surpriză găsit de Gigi Becali la Rapid, după ce Albu și Borza au petrecut în clubul de fiţe din Iaşi. Patronul FCSB-ului a avut o reacţie vehementă şi l-a arătat cu degetul pe preşedintele rivalei din Giuleşti, Daniel Niculae.

Chiar dacă au pierdut meciul cu Poli Iaşi, Alexandru Albu şi Andrei Borza au plecat din cantonament şi s-au dus în club. Au declanşat un scandal monstru şi au fost suspendaţi pe perioadă nedeterminată.

Latifundiarul din Pipera i-a cerut lui Dan Şucu să ia o măsură fără precedent. I-a transmis patronului de la Rapid să îi amendeze pe cei doi jucători cu salariul pe un an.

„Să le dea maxim cât trebuie, batjocorești clubul în care s-au băgat milioane de euro”

Nu concep asta, nu vreau să comentez, asta este o chestiune… normal, nu jucătorul. Ăla care este, nu vreau să dau nume, dacă se întâmplă așa ceva, conducătorul (n.r. e de vină). Jucătorii în club din cantonament?

Problema e de mentalitate, dacă mintea ta e la club (n.r. la distracție) cum să poți câștiga campionatul? Când trebuie să ai milioane de mingi în fața ta, tu te duci la club, e de administrație, cine sunt acolo.

Cum să existe așa ceva? (n.r. despre faptul că au fost sancționați) Nu e așa? Să le dea maxim cât trebuie, tu batjocorești clubul în care s-au băgat milioane de euro, ar trebui tăiat definitiv salariul pe un an„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și