Închide meniul

Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Stoica şi Pintilii: „Dacă s-ar întâmpla asta, ei ar fi de vină!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2024, 10:22

Reclamă
Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Stoica şi Pintilii: „Dacă s-ar întâmpla asta, ei ar fi de vină!

Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Stoica şi Pintilii

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a transmis un avertisment pentru Mihai Stoica şi Pintilii. Becali spune că dacă jucătorii de la FCSB ar ieşi în cluburi de noapte, cei traşi la răspundere ar fi Mihai Stoica şi Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a făcut afirmaţiile în contextul scandalul provocat de Alexandru Albu şi Andrei Borza la Rapid. Cei doi au petrecut într-un club de noapte în Iaşi, imediat după ce Rapid a pierudt partida cu Poli.

Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Stoica şi Pintilii

„Așa ceva nici nu se poate întâmpla. Dacă se întâmplă, e de vină Meme. Nu mă bag să comentez la alții. E de vină Mache, antrenorul, Pintilii, cei ce administrează acolo echipa, ei ar fi de vină”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Vinovatul surpriză găsit de Gigi Becali la Rapid, după ce Albu și Borza au petrecut în clubul de fiţe

Cine este vinovatul surpriză găsit de Gigi Becali la Rapid, după ce Albu și Borza au petrecut în clubul de fiţe din Iaşi. Patronul FCSB-ului a avut o reacţie vehementă şi l-a arătat cu degetul pe preşedintele rivalei din Giuleşti, Daniel Niculae.

Chiar dacă au pierdut meciul cu Poli Iaşi, Alexandru Albu şi Andrei Borza au plecat din cantonament şi s-au dus în club. Au declanşat un scandal monstru şi au fost suspendaţi pe perioadă nedeterminată.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera i-a cerut lui Dan Şucu să ia o măsură fără precedent. I-a transmis patronului de la Rapid să îi amendeze pe cei doi jucători cu salariul pe un an.

Nu concep asta, nu vreau să comentez, asta este o chestiune… normal, nu jucătorul. Ăla care este, nu vreau să dau nume, dacă se întâmplă așa ceva, conducătorul (n.r. e de vină). Jucătorii în club din cantonament?

Problema e de mentalitate, dacă mintea ta e la club (n.r. la distracție) cum să poți câștiga campionatul? Când trebuie să ai milioane de mingi în fața ta, tu te duci la club, e de administrație, cine sunt acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Cum să existe așa ceva? (n.r. despre faptul că au fost sancționați) Nu e așa? Să le dea maxim cât trebuie, tu batjocorești clubul în care s-au băgat milioane de euro, ar trebui tăiat definitiv salariul pe un an„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și