Închide meniul

A picat nocturna înainte de CFR Cluj – FCSB! Stadionul din Gruia, în beznă timp de 10 minute. Ce s-a întâmplat

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 februarie 2023, 21:12

A picat nocturna înainte de CFR Cluj – FCSB! Stadionul din Gruia, în beznă timp de 10 minute. Ce s-a întâmplat

Probleme cu nocturna înainte de CFR Cluj - FCSB

Probleme cu nocturna înainte de CFR Cluj - FCSB / Antena Sport

A picat nocturna înainte de CFR Cluj – FCSB! Derby-ul „de foc” din Gruia, transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, trebuia să înceapă la ora 21:00, însă problemele de ordin tehnic au dat planurile peste cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 10 minute înainte ca cele două echipe să iasă pe teren pentru startul duelului din etapa a 24-a din Liga 1, nocturna și sistemul de sonorizare au cedat.

A picat nocturna înainte de CFR Cluj – FCSB! Stadionul din Gruia, în beznă timp de 10 minute

UPDATE / Nocturna din Gruia s-a reaprins după aproximativ 10 minute de stat în beznă. Jucătorii au așteptat la vestiare în tot acest timp, în așteptarea remedierii problemelor tehnice. În cele din urmă, derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB a început în jurul orei 21.10.

Din primele informații, se pare că nocturna ar fi picat din cauza suprasolicitării sistemului electric al stadionului. Cei de la CFR au folosit intens, în ultimele zile, sistemul de încălzire a gazonului din Gruia, pentru ca acesta să se prezinte în condiții optime la ora meciului cu FCSB.

În această seară, utilizarea sistemului de dezghețare și încălzire a terenului simultan cu nocturna ar fi dus la întreruperea sistemului electric al arenei din Gruia.

Reclamă

Știrea inițială

Cu 10 minute înainte de startul meciului CFR Cluj – FCSB, stadionul din Gruia a rămas în beznă.

A picat nocturna înainte de CFR Cluj - FCSB
Probleme cu nocturna înainte de CFR Cluj – FCSB / Antena Sport

Potrivit regulamentului FRF, organizatorii meciului au la dispoziție 60 de minute să remedieze problema cu nocturna pentru a se putea fluiera startul meciului.

Reclamă 4 / 0/3
A picat nocturna înainte de CFR Cluj - FCSB
Probleme cu nocturna înainte de CFR Cluj – FCSB / Antena Sport

În cazul în care CFR Cluj nu va repara problema nocturnei, campioana României va pierde meciul cu 3-0, „la masa verde”.

„La jocurile oficiale programate în nocturnă care nu pot începe sau nu mai pot continua din cauza nefuncţionării, întreruperii funcţionării, respectiv funcţionării necorespunzătoare a instalaţiei de nocturnă, arbitrul meciului va acorda un termen de maxim 60 de minute pentru solutionarea problemei si pentru reluarea jocului.

Termenul de 60 de minute va fi acordat o singura data in timpul unui joc si va curge de la ora de începere (dacă jocul nu a putut începe), respectiv, din momentul în care arbitrul a întrerupt jocul şi dupa ce va comunica delegaţilor şi căpitanilor ambelor echipe, că jocul nu mai poate continua pentru cauzele arătate anterior.

In situatia in care jocurile nu pot să înceapă sau să fie reluate în termenul de maxim 60 de minute de la ora oficială de începere, respectiv, de la momentul întreruperii, arbitrul va decide oprirea definitivă a meciului si va consemna situatia de fapt in raportul de arbitraj, urmand a fi aplicate sanctiuni conform prevederilor Regulamentului Disciplinar”, se arată în Regulamentul FRF.

Cum arăta gazonul din Gruia, înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB

S-a aflat cum arată gazonul din Gruia, înainte de CFR Cluj – FCSB. După ce cu o zi înaintea derby-ului din Ardeal a nins abundent, organizatorii, împreună cu fanii, au depus toate eforturile pentru ca partida să se dispute în condiţii excelente. Totodată, Neluţu Varga a scos din buzunar zeci de mii de euro, atât cât costă instalaţia de încălzire a gazonului din Gruia.

CFR Cluj şi FCSB se vor duela în derby-ul etapei cu numărul 24 din Liga 1. Partida va fi de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro!

Neluţu Varga a scos din buzunar suma de aproximativ 30.000 de euro, pentru instalaţia de încălzire a gazonului. Oficialii din Gruia au plătit câte 4000 de euro pe zi, timp de o săptămână, de când a fost pornită încălzirea suprafeţei de joc.

Reclamă

Oficialii de la CFR Cluj au postat o imagine care înfăţişează starea gazonului, cu doar două ore înaintea derby-ului cu FCSB. Clujenii notează faptul că şi fanii au pus umărul la curăţarea suprafeţei de joc, care sâmbătă dimineaţa era total acoperită de zapadă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și