Închide meniul

Adevărul despre relația lui Elias Charalambous cu jucătorii de la FCSB: „E un echilibru între vestiar și patron!”

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2023, 8:59

Reclamă
Adevărul despre relația lui Elias Charalambous cu jucătorii de la FCSB: E un echilibru între vestiar și patron!”

Adevărul despre relația lui Elias Charalambous cu jucătorii de la FCSB

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

S-a aflat adevărul despre relația lui Elias Charalambous cu jucătorii de la FCSB. Mihai Stoichiță a declarat că tehnicianul cipriot aduce un echilibru la formația roș-albastră, fiind convins că acesta s-a impus în vestiarul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous o antrenează pe FCSB din martie, fiind adus a echipă după plecarea lui Leo Strizu.

Adevărul despre relația lui Elias Charalambous cu jucătorii de la FCSB

Mihai Stoichiță a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Elias Charalambous. Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit că-l cunoaște pe cipriot de pe vremea când evolua și a mărturisit că acesta a fost un jucător extrem de apreciat în țara sa.

De asemenea, Mihai Stoichiță s-a mai declarat convins de faptul că Charalambous este respectat de către jucătorii FCSB-ului. Acesta a declarat că tehnicianul cu licență PRO al roș-albaștrilor este echilibrat și aduce un mare plus la echipă.

„Eu îl cunosc foarte bine pe Charalambous. Un fost jucător internațional foarte bun, în Cipru, care mi-a fost adversar de foarte multe ori. Eu am fost antrenor patru sezoane în Cipru la trei echipe diferite și acolo l-am cunoscut.

Reclamă

Charalambous este un tip tare echilibrat. Bine ancorat în realitatea stării de acolo, adică nu se vede ca un arogant. E un tip care are autoritate, un bun sfătuitor și aduce un plus la FCSB.

Eu cred că se impune jucătorilor de la FCSB, fără o autoritate care să deranjeze. Eu studiez și reacțiile jucătorilor, absolut toți care vin în contact cu noi. Pe fiecare, în funcție și de reacțiile din mass-media și nu au o stare conflictuală cu Charalambous. Chiar dacă, pe moment, sunt nemulțumiți de o schimbare, ei întotdeauna sunt echilibrați în relația cu acest om.

În poziția dificilă în care este el, la ora actuală, are un talent de a se descurca extraordinar. Părerea mea e și că a știut să-și câștige respectul. Charalambous este un echilibru între vestiar și patron”, a declarat Mihai Stoichiță, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 1-0

Elias Charalambous și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 1-0. Antrenorul cipriot a vorbit despre victoria echipei sale, la revenirea pe stadionul din Ghencea.

„În primul rând vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudinea lor, pentru caracter. De asta am câştigat azi. Au fost foarte concentraţi. Vrem să le mulţumim fanilor, au fost foarte importanţi pentru noi. Ne-a lipsit această atmosferă. Sunt mândru de fani şi de jucătorii mei.

Avem acest avantaj, jucători care joacă pe posturi diferite. Sunt un antrenor care crede că nu este vorba despre apărare, ci despre întreaga echipă. Consider că jucători se cunosc mai bine între ei, sunt obişnuiţi cu ceea ce au de făcut aici. Dar repet, mai sunt lucruri de îmbunătăţit.

Sunt foarte fericit pentru fani, azi au făcut o atmosferă extraordinară. Este foarte important ca jucătorii să joace într-o astfel de atmosferă. Este important pentru fotbalul românesc să se dispute meciurile cu un astfel de public. Ne dorim să mai jucăm aici, decizia va fi luată zilele următoare. Mâine vom afla unde jucăm meciul de joi”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și