Închide meniul

Adi Ilie, bulversat de ceea ce se întâmplă pe banca FCSB-ului: „Asta nu înţeleg eu. Cineva trebuie să o facă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2023, 12:12

Reclamă
Adi Ilie, bulversat de ceea ce se întâmplă pe banca FCSB-ului: „Asta nu înţeleg eu. Cineva trebuie să o facă!

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie:

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adi Ilie s-a declarat bulversat de ceea ce se întâmplă pe banca FCSB-ului. „Cobra” a analizat înfrângerea suferită de roş-albaştri cu UTA, scor 1-2, din etapa a 7-a a Ligii 1 şi a tras concluziile. Nu s-a ferit să critice deciziile luate de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare atacant al Stelei nu îşi poate explica de ce membrii din staff-ul vicecampioanei României l-au expus pe Alexandru Pantea. Adi Ilie a oferit detalii despre gafa de proporţii pe care ar fi făcut-o antrenorii FCSB-ului în prima repriză.

Adi Ilie, bulversat de ceea ce se întâmplă pe banca FCSB-ului

„Cobra” asigură că eliminarea lui Pantea ar fi putut fi evitată, în cazul în care Charalambous ar fi intervenit.

A început foarte bine Steaua (n.r. FCSB). Ce nu înțeleg eu după gol, deși începe să aibă ocazii, domină meciul, are Olaru șansă de 2-0 imediat. Chiar dacă sunt egalați, la 1-1, cu Pantea care ia galben.

Ce nu înțeleg eu la cei care antrenează de pe bancă, nu mergem în tribună, să spunem că Gigi se bagă sau face schimbările, e că n-ai voie să îl lași pe Pantea ultim apărător acolo, când știi că are un galben!

Reclamă

O fază fixă a Stelei, o degajare, acolo schimbi! Îl pui pe Radunovic ultimul și pe Pantea puțin mai în față, să protejezi situația. Ia al doilea galben, după ce a jucat-o cu mâna. Aici nu înțeleg eu banca de ce nu a intervenit.

Nu, schimbăm puțin, să nu-l expun la al doilea galben! Cineva trebuie să facă asta. Și în zece, părerea mea e că meciul nu părea să aibă o așa dificultate. S-au stins ca o lumânare! Trebuie o voce, cineva de pe bancă să spună: ‘Treci mai în față!’. Îl expui încă o dată?!„, a declarat Adi Ilie la fanatik.ro.

Alexandru Pantea a fost eliminat în prelungirile primei reprize. Jucătorul pe care Gigi Becali l-a comparat cu Roberto Carlos a avut o partidă de coşmar. Mai întâi a intervenit la şutul lui Albert Stahl, din minutul 13, şi a respins mingea. George Găman a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR şi a acordat penalty. Pantea a primit şi cartonaş galben.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 45+4, tânărul fundaş al roş-albaştrilor a fost din nou în centrul atenţiei. A avut o intervenţie ratată de lângă un alt jucător de perspectivă, Rareş Pop. Pantea a încercat să respingă, dar s-a dezechilibrat în săritură şi a respins mingea cu mâna.

Centralul” Găman nu a stat pe gânduri şi a acordat lovitură liberă pentru UTA. Mai mult, i-a oferit lui Pantea al doilea cartonaş galben şi l-a eliminat.

Florinel Coman a răbufnit după UTA – FCSB 2-1

La finalul partidei, Florinel Coman a lansat un atac dur la adresa arbitrilor din cabina VAR, Szabolcs Kovacs şi Viorel Flueran. Coman a spus că cei din camera VAR au decis să acorde penalty.

Am început foarte bine meciul, am marcat repede. M-am înţeles bine cu Darius şi am reuşit să marchez. A fost acel penalty. Am vorbit cu domnul Găman şi a zis că nu a dat el penalty, că i s-a spus din cască să fie penalty. A mai fost suspendat. Până la urmă este un meci pierdut, a venit prima înfrângere din acest campionat. S-a lăsat cu cartonaşe roşii, au fost mulţi nervi pe teren. A fost un gest nesportiv, îmi cer scuze. Cu o fază înainte mi-a dat şi el galben.

A fost fost ceva neprogramat. Am fost eliminaţi repede. Asta e, Pantea e un fundaş tânăr. Va învăţa din acest meci şi va fi de ajutor pentru noi. La fiecare meci avem acţiuni clare pe poartă. Cu toţii am pierdut în această seară şi nu trebuie să facem o dramă din asta. Doar noi putem să câştigăm meciul şi să facem rezultatul dorit„, a spus Florinel Coman la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și