Închide meniul

Adi Mutu, anunţ ferm după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid. Obiectivul pe care este obligat să îl îndeplinească Bergodi

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2024, 13:10

Reclamă
Adi Mutu, anunţ ferm după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid. Obiectivul pe care este obligat să îl îndeplinească Bergodi

Adi Mutu, anunţ ferm după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid

Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Adi Mutu a venit cu un anunţ ferm după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid. Fostul antrenor al giuleştenilor l-a felicitat pe Dan Şucu şi a vorbit despre obiectivul pe care este obligat să îl îndeplinească Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” a afirmat că Rapid nu îşi permite să rateze play-off-ul şi a amintit de problemele cu care s-a confruntat în trecut. Mutu le cere jucătorilor să nu se gândească deja la titlu. Rapid a încheiat anul 2023 la patru puncte de ocupanta locului 7, Hermannstadt.

Adi Mutu, anunţ ferm după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid

Patronul Rapidului i-a transferat, în această perioadă de mercato, pe Damjan Djokovic, Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Florent Hassani.

Transferurile nu le cunosc, dar îmi place de Djokovic. Am fost colegi, când el era mai tinerel, la Cesena. Chiar este un transfer foarte, foarte bun. Îl știu de la CFR Cluj, este de nivel foarte, foarte bun. Pe ceilalți nu-i cunosc, așa că nu ar fi normal să-mi dau cu părerea.

Haideți să așteptăm startul sezonului oficial, apoi vedem ce și cum. Eu cred că Rapid rămâne o candidată certă la titlu, important e să înceapă bine. Primul pas: să se califice în play-off. Știu, o să ziceți că e ca și rezolvat, dar atenție!

Reclamă

Și anul trecut, când eram acolo, am demarat în trombă, apoi am avut probleme. De aceea situația trebuie analizată pas cu pas. Calificarea în play-off, apoi când mai rămâne șase echipe, atunci începe alt campionat. Fiecare punct sau victorie acolo va avea altă importanță. Eu zic că Rapid este în cursa pentru titlu„, a declarat Adi Mutu pentru gsp.ro.

Adi Mutu este liber de contract după ce a fost dat afară de Neftchi Baku. Şefii Petrolului s-ar fi interesat să îl aducă la echipă, dar Gabi Balint anunţă că antrenorul în vârstă de 45 de ani ar urma să o preia pe CFR Cluj.

Adrian Mutu a reziliat contractul cu Neftchi Baku și se îndreaptă spre…CFR”, a scris Gabi Balint pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi, uluit că Gigi Becali l-a lăsat pe Damjan Djokovic la Rapid

Cristiano Bergodi este uluit că Gigi Becali l-a lăsat pe Damjan Djokovic la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a avut o primă reacţie după ultima lovitură dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor.

Croatul în vârstă de 33 de ani s-a despărţit de FCSB după numai şase luni şi a semnat cu rivala Rapid. A parafat un contract pentru un an şi jumătate, perioadă în care va încasa un salariu lunar de 15.000 de euro.

Bergodi se felicită că îl are în cantonament pe mijlocaşul croat şi că se va putea baza pe el la reluarea campionatului.

Da, e un jucător… Se vorbește de jucătorii care pot să vină. Pe Damjan l-am considerat mereu un jucător important și la CFR, și la FCSB.

Am rămas uimit că l-au lăsat cei de la FCSB. Mă bucur că l-am luat noi. Eu am zis da, chiar dacă el nu e un mijlocaș defensiv.

El e un jucător bun. Mie mi-au plăcut mereu stângacii. Eu cred că ne poate fi de folos împreună cu ceilalți mijlocași”, a declarat Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și