Închide meniul

Adi Mutu i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Sunt un băiat deştept, nu imbecil aşa cum crede!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 aprilie 2023, 17:44

Reclamă
Adi Mutu i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Sunt un băiat deştept, nu imbecil aşa cum crede!

Adi Mutu i-a dat replica lui Mihai Stoica

Adi Mutu i-a răspuns managerului general de la FCSB / Colaj Profimediaimages

Adi Mutu i-a dat replica lui Mihai Stoica, după ce managerul general de la FCSB a transmis un mesaj dur pe contul său de Facebook. Antrenorul Rapidului a venit cu lămuriri, de îndată ce ce au apărut zvonuri că el a fost vizat de atacul lui MM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul victoriei obţinută de Rapid în faţa marii rivale, pe contul de Instagram al „Briliantului” a fost repostat un colaj în care apărea o declaraţie dată de Mihai Stoica înaintea meciului. „Sunt sigur că noi o să câştigăm„, spunea oficialul roş-albaştrilor. A fost ironizat după derby-ul din Giuleşti.

Adi Mutu i-a dat replica lui Mihai Stoica, după Rapid – FCSB 1-0

Adi Mutu, victorios în derby-ul Rapid - FCSB
Adi Mutu, victorios în derby-ul Rapid – FCSB

Fără a-i pronunţat numele lui Mutu, Mihai Stoica a răbufnit pe reţelele sociale.

”Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului și-mi întorc (în mintea lor puțină) ironiile: N-am spus/scris înainte de meci că batem sigur în Giulești, ci că batem sigur dacă nu va fi măcel. Doar că a fost măcel. Sau, mai pe înțelesul lor, decât măcel a fost!”, a scris Mihai Stoica.

Adi Mutu a avut o primă reacţie după mesajul postat de managerul general al vicecampioanei.

Reclamă

Nu stau să citesc tot ce e pe acolo, nici nu știu dacă repost-ul l-am dat eu sau băieții care se ocupă de cont. Nu mă simt în culpă și nu mă simt vizat de afirmațiile lui, mai ales că sunt băiat deștept și nu sunt imbecil așa cum crede„, a spus Adi Mutu la fanatik.ro.

„Briliantul” a comentat şi ceea ce a spus Mihai Stoica despre Răzvan Onea. Fundaşul Rapidului a avut o intrare extrem de dură la Florinel Coman în minutul 3 al derby-ului Rapid – FCSB. Onea a scăpat cu galben, chiar dacă specialiştii în arbitraj au afirmat că Horaţiu Feşnic ar fi trebuit să îl elimine.

Urât ce a spus MM Stoica de Onea. Înțeleg că își apără echipa, dar nu poți să jignești un jucător. Mai ales că Onea este un băiat extraordinar, cu un caracter foarte frumos, un băiat simplu, un băiat muncitor. E urât. Probabil că a făcut-o la cald și probabil își va cere scuze, așa ar fi normal”, a mai declarat Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, atac brutal la Răzvan Onea: „Doar un animal poate face aşa ceva!”

Mihai Stoica nu s-a ferit şi a fost folosit termeni extrem de duri la adresa lui Răzvan Onea. L-a făcut praf pe jucătorul Rapidului.

Nu sunt prea multe de spus. Am început meseria asta în 1992 şi am avut fericita oportunitate de a merge cu Oţelul la Bistriţa. Mi-am construit apărarea acum (n.r. – râde).

Ce ar trebui să i se spună lui Feşnic acum? Şi lui Onea. M-am întâlnit cu el (n.r. – Onea) în oraş odată şi i-am văzut accidentarea, pe care a avut-o.

Ţie, Onea, nu îşi e ruşine că eşti fotbalist şi vii să-i pui cariera în pericol unui fotbalist de care fotbalul românesc are nevoie? Naţionala are nevoie! Nu ai cum Onea să faci aşa ceva.

Nu e brutalitate! Doar un animal poate face aşa ceva. Ba da! Nu e călcătură ca a lui Dragoş Grigore, iei roşu, iei roşu, dar atacul lui Onea nu se face. Mutu ştia că e roşu, îşi pusese mâinile în cap. Ce face Feşnic? Îi dă galben lui Onea. Uitaţi cum se manifestă, că-şi dă seama.

Ăsta (n.r. – Onea) are un metru şi un zâmbet. Tu nu te poţi comporta ca un animal, Onea, nu poţi face aşa ceva. Eşti un micuţ, care vrea să joace fotbal cu ceva calităţi”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și