Închide meniul

Adi Popa, genial după ce Dan Nistor a devenit viral cu „bătaia” din vestiar cu Chipciu: „Eu stau bine la bătaie! Fug bine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 februarie 2024, 13:58

Reclamă
Adi Popa, genial după ce Dan Nistor a devenit viral cu „bătaia din vestiar cu Chipciu: „Eu stau bine la bătaie! Fug bine!

Adi Popa a avut un discurs genial după ce Dan Nistor a devenit viral cu "bătaia" din vestiar cu Alexandru Chipciu

Adrian Popa, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adi Popa a avut un discurs genial după ce Dan Nistor a devenit viral cu „bătaia” din vestiar cu Alexandru Chipciu. Adi Popa şi Chipciu au fost colegi la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa spune că nu a asistat la nicio „bătaie” în perioada în care a fost coleg cu Alexandru Chipciu la FCSB. „Motoreta” a glumit şi el şi a spus că el nu are cum să ia bătaie pentru că „fuge bine”.

Adi Popa, genial după ce Dan Nistor a devenit viral cu „bătaia” din vestiar cu Chipciu

Sincer îți spun, în șase ani la FCSB nu am prins și eu o bătaie. (n.r. râde). Eu stau bine la bătaie, pentru că fug bine (n.r. – râde), dar nu am prins.

Alex e o fire mai vulcanică, dar nu-l văd într-o astfel de ipostază, mai ales acum când e mult mai cerebral și mai calm.”, a spus Adi Popa la digisport.ro.

Dan Nistor, noi declaraţii geniale despre „bătaia” cu Alexandru Chipciu: „Suntem la fotbal, nu la pumni”

Dan Nistor a făcut noi declaraţii geniale despre „bătaia” cu Alexandru Chipciu din pauza meciului cu Universitatea Craiova. Nistor a glumit şi a spus că revenirea celor de la Universitatea Cluj din a doua repriză cu Universitatea Craiova s-a produs după o „bătaie” între el şi Chipciu.

Reclamă

Nistor a ţinut să precizeze că totul a fost o glumă şi că nu se pune problema ca vreodată să aibă o relaţie tensionată cu Alex Chipciu.

Nu, a fost o glumă. Am văzut că a apărut pe toate site-urile, dar a fost o glumă. Suntem cei mai buni prieteni și nu se va întâmpla asta niciodată între noi. (n.r – Dar care ar fi mai tare în pumni?) Suntem la fotbal, nu la pumni. Vrem să jucăm fotbal, atât„, a spus Dan Nistor la zona mixtă, după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 2-2.

Reacţia lui Alexandru Chipciu, după ce Dan Nistor a spus că „s-a bătut cu el” în pauza meciului cu Universitatea Craiova

Şi Alexandru Chipciu a ţinut să elimine orice dubiu după afirmaţia colegului său şi a spus că a fost doar o glumă. După o primă repriză extrem de slabă, Universitatea Cluj a avut o revenire fantastică şi a obţinut un punct în Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o glumă de-ale lui Dan! Cum să ne batem?”, a spus Alexandru Chipciu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și