Închide meniul

Adrian Ilie, semnal de alarmă pentru Dan Petrescu: „Va fi dificil pentru CFR să câștige campionatul!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 decembrie 2022, 15:35

Reclamă
Adrian Ilie, semnal de alarmă pentru Dan Petrescu: Va fi dificil pentru CFR să câștige campionatul!”

Dan Petrescu, mesaj categoric înainte de Sepsi - CFR Cluj

Dan Petrescu a câștigat 4 titluri de campion cu CFR Cluj / Hepta

Adrian Ilie, semnal de alarmă pentru Dan Petrescu! Fostul fotbalist nu o vede, în acest an, favorită pe CFR Cluj la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, liderul Ligii 1 este Farul Constanța, cu 45 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate. Iar CFR Cluj se află pe locul 2, cu 44 de puncte.

Adrian Ilie, semnal de alarmă pentru Dan Petrescu

Prezent la un turneu de fotbal în sală, la Brașov, Adrian Ilie a declarat faptul că, în acest sezon, CFR-ului îi va fi greu să câștige titlul de campioană. Acesta a lăsat de înțeles că o vede favorită pe Farul Constanța să ridice trofeul, la finalul sezonului.

„Am venit să joc și să-mi văd prietenii pentru că nu ne vedem atât de des în timpul anului. Încercăm să ne distrăm.

În momentul de față avem câteva echipe foarte bune, cele care se vor califica în play-off vor avea șanse la campionat. Eu mereu am spus că Farul și CFR Cluj se vor bate pentru titlul de campioană. Încet, încet și Steaua (n.r. FCSB), și Rapid și Craiova or să  aibă un cuvânt de spus. 

Reclamă

CFR a fost tot timpul solidă cu Dan Petrescu, dar cred că va fi dificil pentru ei să câștige și în acest an campionatul.

Nu știu ce are Dan Petrescu și nu au ceilalți antrenori, dar el a demonstrat în campionatul nostru că este unul dintre cei mai buni antrenori”, a declarat Adrian Ilie, potrivit digisport.ro.

Farul Constanța pregătește transferuri de titlu

Recent, Ciprian Marica, acționar la Farul Constanța, a anunțat că formația de la malul mării pregătește mai multe transferuri, în această iarnă, pentru a se lupta la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, e adevărat (n.r. faptul că Farul va face transferuri în iarnă). Aşa cum ne-am obişnuit suporterii, oamenii au pretenţii. Ne dorim să fim cei mai buni. Suntem pe primul loc şi sperăm că această pauză ne prinde pe primul loc, dar depinde de ceea ce face CFR.

Ne punem mari speranţe în pauza această, să putem să completăm lotul, să vedem cum putem să ne întărim. Vrem să ne batem la câştigarea campionatului şi nu ne ferim să o spunem”, a declarat Ciprian Marica, la Pro Arena.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și