Închide meniul

Adrian Mazilu a explicat golul fulminant marcat în Farul – Sepsi 2-0: „Exersez de foarte mult timp, chiar și de la juniori!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 23:02

Reclamă
Adrian Mazilu a explicat golul fulminant marcat în Farul – Sepsi 2-0: Exersez de foarte mult timp, chiar și de la juniori!”

Gică Hagi se îmbogăţeşte cu Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, în timpul unui meci pentru Farul / Profimedia

Adrian Mazilu a explicat golul fulminant marcat în Farul – Sepsi 2-0. Tânărul fotbalist al celor de la Farul a avut o execuție extraordinară la golul de 2-0 pentru formația de la malul mării. În prezent, Farul se află pe primul loc din Liga 1, cu 61 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mazilu (17 ani) este un produs al Academiei Hagi. Acesta a fost adus, la prima echipă a Farului, în vara anului trecut.

Adrian Mazilu a explicat golul fulminant marcat în Farul – Sepsi 2-0

Adrian Mazilu a explicat faptul că execuția, de la golul marcat în Farul – Sepsi, o exersează încă din perioada junioratului.

„Sper ca, de acum încolo, să mai marchez așa goluri. Mă antrenez foarte bine și sper că s-a văzut și în seara asta.

Exersez de foarte mult timp, chiar și de la juniori, aceleași execuții. Ne-am unit cu toții să câștigăm meciul. Nu mi-e frică să ies la luptă, pentru că e fotbal.

Reclamă

Nu contează că sunt copil, încerc să dau tot ce am mai bun. Domnul Hagi mi-a spus, la vestiar, că, dacă încep să ne atace, trebuie să fiu schimbat. Tactic era mai bine, pentru că a băgat un fundaș.

E destul de dificil să jucăm din trei în trei zile. Trebuie să ne odihnim bine, pentru că e un meci destul de greu (n.r. cel cu U Cluj). O luăm pas cu pas, fiecare meci este important.

3-4 echipe foarte bune sunt acolo sus. Ar fi un vis foarte frumos (n.r. să câștige titlul). Mereu mi-am dorit să câștig campionatul la seniori”, a declarat Adrian Mazilu, la finalul partidei cu Sepsi, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Tânărul fotbalist al Farului a marcat trei goluri, în opt partide de campionat bifate pentru formația constănțeană.

Gică Popescu, cuvinte de laudă pentru Adrian Mazilu

Recent, Gică Popescu a vorbit în termeni laudativi despre Adrian Mazilu, noua „vedetă” a Farului Constanța.

„Mi-aş dori ca parcursul său să fie unul ascendent, să continue parcursul bun, are şi calităţi fizice incredibile, simţul porţii nemaipomenit! Are tot ce trebuie pentru a fi un mare atacant. Este profilul unui jucător de echipă mare, o echipă care atacă.

Are viteză, are fizic, are simţ al porţii, are ingredientele necesare pentru a deveni un jucător de top! Nu ştim cu cât îl vom vinde, dar dacă nu vom avea bani, asta va trebui să facem. Cum facem în fiecare an.

Dacă nu vom găsi alte surse de venit, atunci poate îl vom vinde dacă va fi cazul, pentru a ne acoperi deficitul de buget”, a spus Gică Popescu, recent, pentru primasport.ro. 

Gică Hagi vrea cu orice preț să câștige titlul

Gică Hagi este de părere că, în momentul de față, Farul este cea mai bună echipă din campionat. Ba mai mult, spune că formația de la malul mării merită să câștige titlul de campioană.

„O respectăm pe CFR, respectăm și pe celelalte echipe, care s-au înscris de la începutul campionatului acolo, dar în momentul de față noi trebuie să ne gândim doar la noi, cât de bine o facem. Am demonstrat până în momentul de față că suntem cea mai bună echipă, care joacă cel mai bun fotbal, deocamdată intern. Avem un lot foarte bun, experimentat, foarte talentat.

Reclamă

Acești băieți au crescut zi de zi și cred că au capacitatea să viseze la câștigarea campionatului. Pentru noi e un vis. Nu ne-am propus din prima zi, chiar dacă în vestiar știau asta din prima zi. Nu ne ferim să spunem că merităm, că suntem acolo și suntem foarte buni”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:17 Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Răspunsul dat de selecționer înainte de EURO 19:05 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț caută prima victorie în play-off! Săpunaru, pe bancă. Echipele de start 18:59 Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3. Victorie după un meci cu 14 goluri pentru FCU Craiova 2 18:49 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 18:47 Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal 18:27 LIVE VIDEOPFL Mena 1 2024 e ACUM, live în AntenaPLAY. Spectacol total la Riyadh 18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid Vezi toate știrile
Citește și