Închide meniul

Adrian Mazilu, fericit după golul marcat în Farul – CFR Cluj 1-0: „Am făcut un meci mare!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 aprilie 2023, 22:58

Reclamă
Adrian Mazilu, fericit după golul marcat în Farul – CFR Cluj 1-0: Am făcut un meci mare!”

Adrian Mazilu după ce a dat două pase de gol în Dinamo - Farul 0-2

Adrian Mazilu / Captură Youtube

Adrian Mazilu s-a declarat fericit după golul marcat în Farul – CFR Cluj 1-0, partidă din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1! În acest moment, Farul se află pe primul loc din campionat, cu 42 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 53 al partidei de la Ovidiu, Grameni i-a trimis o pasă filtrantă lui Băluță, în spatele defensivei oaspeților. Apoi, Băluță i-a pasat lui Mazilu, care a rămas cu poarta goală, trimițând mingea fără probleme în plasă.

Adrian Mazilu, fericit după golul marcat în Farul – CFR Cluj 1-0

Tânărul fotbalist, în vârstă de 17 ani, a avut un discurs euforic după reușita din meciul cu CFR. Acesta i-a mulțumit lui Tudor Băluță pentru pasa de gol pe care i-a trimis-o.

„Este un sentiment foarte plăcut, pentru că am făcut un meci mare. Îi mulțumesc întregii echipe. Îi mulțumesc lui Tudor (n.r. Băluță), pentru că m-a lăsat cu poarta goală.

Ne-am pregătit foarte bine și am reușit să facem un meci mare. Mi s-a părut o echipă puternică CFR Cluj. Am încercat să nu facem faulturi în apropierea careului. Este o victorie meritată și trebuie să ne păstrăm această poziție. Mai sunt cinci meciuri, trebuie să le luăm pas cu pas pe fiecare. Băieții m-au adoptat foarte bine în vestiar”, a declarat Adrian Mazilu, la finalul meciului cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

Reclamă

Echipele de start de la Farul – CFR Cluj:

Farul: Aioani – Kiki, Larie (cpt.), M. Popescu, Borza – Artean, Nedelcu, Băluță – Mazilu, L. Munteanu, Grameni.

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă (cpt.), Braun – Boateng, Muhar, Cvek – Petrila, Janga, Krasniqi.

Reclamă 4 / 0/3

Tudor Băluță: „A fost o victorie muncită!”

„Așa cum am spus-o înainte de meci, ne doream toate cele trei puncte. A fost o victorie muncită. Sunt foarte mândru de echipă. A fost o poziție nouă pentru mine, Însă, mă bucur că am putut ajuta echipa la acea fază, a fost o pasă foarte bună a lui Grameni.

Mi-aș dori să câștig toate meciurile cu 1-0, atâta timp cât am toate punctele la final. Din punct de vedere al cifrelor, e cel mai bun sezon al meu. Personal, mă simt foarte bine, sunt foarte fericit. Îmi doresc să o țin așa până la final.

La asta ne gândim cu toții (n.r. la titlu). Fiecare victorie e importantă. Următorul meci este cel mai important. Atâta timp cât noi suntem pe primul loc, nu cred că mai e nevoie să ne facem calcule”, a spus și Tudor Băluță.

Constantin Grameni: „Toată lumea speră la o victorie a Rapidului!”

„De obicei, nu obișnuiesc să evoluez în acea zonă. La noi, încrederea era la un nivel ridicat înaintea meciului. Sperăm să jucăm și mai bine la meciul de la Sepsi și să luăm cele trei puncte.

CFR e recunoscută în toată țara pentru fazele fixe. Au fost emoții la acel penalty anulat. Cred că arbitrul a luat decizia corectă.

Am avut o săptămână destul de grea cu multe analize, multe ședințe. Toată lumea speră la o victorie a Rapidului sau la un rezultat de egalitate, penru a o încurca pe FCSB”, a spus Constantin Grameni.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Patru neutralizări în 13 tururi 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și