Închide meniul

Gol controversat în Farul – Sepsi. Tudor Băluţă a marcat, dar arbitrii s-au încurcat între ei. A fost nevoie de intervenţia VAR!

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 21:15

Reclamă
Gol controversat în Farul – Sepsi. Tudor Băluţă a marcat, dar arbitrii s-au încurcat între ei. A fost nevoie de intervenţia VAR!

Gol controversat în Farul - Sepsi

Poziția de ofsaid în care s-a aflat Denis Alibec / orangesport.ro

Gol controversat în Farul – Sepsi! O fază confuză a avut loc în partida Farul Constanța – Sepsi Sfântu Gheorghe, care contează pentru etapa a 28-a din Liga 1, la golul marcat de Tudor Băluță în minutul 22.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Băluță a fost transferat de Farul Constanța, în vara anului trecut, liber de contract, de la Brighton.

Gol controversat în Farul – Sepsi

În minutul 22 al partidei de la Ovidiu, la scorul de 0-0, Tudor Băluță a marcat, după o centrare perfectă a lui Mihai Popescu. Însă, reușita lui Băluță a fost umbrită de un moment confuz, deoarece „centralul” Adrian Cojocaru a arătat centrul terenului, indicând gol valabil, deși unul dintre „asistenți” avea fanionul ridicat, indicând o poziție de ofsaid.

Ulterior, au intervenit arbitrii din camera VAR, care au analizat poziția de ofsaid în care se afla Denis Alibec, dar și o posibilă poziție de ofsaid la Mihai Popescu, cel care i-a centrat lui Tudor Băluță. În urma analizei, s-a decis că Alibec nu a influențat faza, iar Popescu nu se afla în ofsaid, motiv pentru care golul Farului a fost validat.

Poziția de ofsaid în care se afla Denis Alibec / orangesport.ro
Poziția în care se afla Mihai Popescu, înainte să primescă pasa care a precedeat centrarea de gol / orangesport.ro

Gică Popescu a anunțat cu cine își dorește să joace Farul „finala” pentru titlul de campioană

Gică Popescu își dorește ca Farul să o întâlnească pe CFR Cluj în meciul care va decide cine va ridica trofeul de campioană, la finalul actualului sezon.

Reclamă

„E senzațional să se țină scai de noi campioana ultimilor cinci ani. Aș vrea să se țină scai de noi până la ultimul meci din acest sezon, în play-off. Ar fi senzațional să fie „finala” la Constanța, iar nouă să ne trebuiască și meci egal.

Ar fi nemaipomenit. Suntem niște oameni care iubim performanța. Dan (n.r. Petrescu) își dorește cu siguranță să câștige un nou campionat. Gică (n.r. Hagi), de asemenea, este în pole position și dorește să păstreze această poziție de lider până spre finalul sezonului, iar la final să fie echipa campioană.

Va fi foarte, foarte greu. Eu cred că va fi cel mai dur play-off de până acum. Toate echipele din play-off sunt foarte puternice. Va fi play-off-ul cel mai echilibrat, cu echipe de valori apropiate. Va fi un play-off unde va trebui să greșești foarte puțin, iar atunci când aduni puncte, să încerci să păstrezi distanță, astfel încât să fim sus. Dacă nu va fi locul 1, locul 2 sau 3, pentru că am avea posibilitatea să jucăm în cupele europene, lucru pe care ni l-am dorit de ceva timp”, a declarat Gică Popescu, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi vrea cu orice preț să câștige titlul

Gică Hagi este de părere că, în momentul de față, Farul este cea mai bună echipă din campionat. Ba mai mult, spune că formația de la malul mării merită să câștige titlul de campioană.

„O respectăm pe CFR, respectăm și pe celelalte echipe, care s-au înscris de la începutul campionatului acolo, dar în momentul de față noi trebuie să ne gândim doar la noi, cât de bine o facem. Am demonstrat până în momentul de față că suntem cea mai bună echipă, care joacă cel mai bun fotbal, deocamdată intern. Avem un lot foarte bun, experimentat, foarte talentat.

Acești băieți au crescut zi de zi și cred că au capacitatea să viseze la câștigarea campionatului. Pentru noi e un vis. Nu ne-am propus din prima zi, chiar dacă în vestiar știau asta din prima zi. Nu ne ferim să spunem că merităm, că suntem acolo și suntem foarte buni”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și