Închide meniul

Adrian Mazilu, noua „perlă” a lui Gică Hagi! Puștiul de 17 ani a marcat în stilul lui Lionel Messi. Gol superb în UTA – Farul

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2023, 22:17

Reclamă
Adrian Mazilu, noua „perlă a lui Gică Hagi! Puștiul de 17 ani a marcat în stilul lui Lionel Messi. Gol superb în UTA – Farul

Adrian Mazilu, gol superb în UTA - Farul

Adrian Mazilu, într-un meci pentru Farul / Hepta

Adrian Mazilu a reușit un gol superb în meciul UTA – Farul, din etapa a 27-a din Liga 1. Jucătorul de doar 17 ani a luat o acțiune pe cont propriu de la jumătatea terenului și nu s-a mai oprit până în poarta adversă. Noua „perlă” a lui Gică Hagi e pe val!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Introdus în teren în minutul 56, Mazilu a înscris doar patru minute mai târziu. A luat mingea de la centrul terenului, în flancul drept, și a accelerat spre poartă în stilul lui Lionel Messi.

Adrian Mazilu, gol superb în UTA – Farul

L-a depășit cu ușurință pe Alexandru Benga și a finalizat acțiunea cu un șut cu stângul, la firul ierbii, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului advers.

Pentru Mazilu a fost al doilea gol reușit în acest sezon al Ligii 1, după cel din duelul cu Universitatea Craiova, 2-1, din 6 februarie. Tânărul jucător de bandă dreapta mai reușise să înscrie pentru echipa lui Gică Hagi în Cupa României, în meciul cu Rapid din faza grupelor.

Mazilu este un alt produs al academiei de fotbal a lui Gică Hagi. Puștiul de 17 ani a fost debutat de „Rege” la prima echipă a Farului în iulie 2022, la meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, din Cupa României.

Reclamă

Adrian Mazilu este nelipsit de la naționalele de tineret ale României. Ultima oară, puștiul lui Hagi a fost convocat la selecționata U18, alături de care a jucat mai multe meciuri amicale în toamna anului trecut.

Mihai Rotaru a vrut să-l transfere pe Adrian Mazilu

Mihai Rotaru a dezăluit că l-a dorit pe Adrian Mazilu, în sezonul precedent. Patronul Universităţii Craiova l-a remarcat pe tânărul atacant într-un meci de juniori, şi a făcut imediat o ofertă pentru acesta.

Mai exact, Rotaru era dispus să plătească suma de 300.000 de euro pentru atacantul care face senzație la Farul. Însă, patronul oltenilor nu a primit niciun răspuns din partea lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„După finală, i-am făcut o ofertă lui Gică de 300.000 de euro pentru Mazilu, dar nu a luat-o în calcul la vremea respectivă. Nu apăruse pe firament, nu știa nimeni de Mazilu. Oferta a fost făcută anul trecut, în mai.

Nu am eu ochi, dar și dacă nu ai ochi îl vezi pe Mazilu. Zoli Iașko l-a sunat pe Ovidiu Costeșin după meciul nostru de acum, când am luat bătaie, și i-a spus ‘bine, mă, și voi doreați să ne dați 30.000 pe Mazilu’. Și Ovidiu i-a zis ‘vezi că erau 300.000, nu 30.000’.

Farul are prin definiție cel mai puternic centru de copii și juniori din România sau, mai bine spus, cel mai bine organizat. Adică, la ei echipele, ca și organizare de joc, sunt peste orice din România”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Adrian Mazilu, lăudat la scenă deschisă de Viorel Moldovan

Viorel Moldovan s-a arătat impresionat de Adrian Mazilu după evoluția sa din meciul cu Universitatea Craiova. Fostul internaţional susţine că de mult nu a mai văzut în Liga 1 un jucător care să posede calităţile lui Mazilu şi îi prevede un viitor strălucit.

„Bravo, copile! Pe mine m-a impresionat. Nu am văzut de mult un jucător în Liga 1 care să atace profunzimea ca el. Am văzut câteva demarcări extraordinare. Așa mi-a zis mie un antrenor odată, dacă vrei să ajungi atacant mare, atacă profunzimea!

Dejoacă pasul la ofsaid și pleacă! Exact ce a făcut el în seara asta. M-a uns pe suflet. Chiar dacă a ratat, a și reușit să înscrie la colțul scurt, cu sânge rece. L-a executat pe Arlauskis, portar cu experiență, și am văzut niște demarcări frumoase. Superb!”, a declarat Viorel Moldovan, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și