Închide meniul

Adrian Mititelu anunţă o răsturnare de situaţie în proces: „Palmaresul, sigla şi numele sunt ale noastre!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2023, 19:02

Adrian Mititelu anunţă o răsturnare de situaţie în proces: „Palmaresul, sigla şi numele sunt ale noastre!

Adrian Mititelu anunţă o răsturnare de situaţie în proces

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu anunţă o răsturnare de situaţie în proces. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 ar deține informații noi referitoare la palmaresul sigla și numele echipei, chiar dacă a pierdut procesul cu Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul formației din Bănie a lansat un nou atac la adresa rivalilor de la Universitatea Craiova, chiar dacă inițial s-a recunoscut învins de Mihai Rotaru, după procesul privind identitatea și palmaresul echipei istorice.

Adrian Mititelu anunţă o răsturnare de situaţie în proces. Patronul a lansat o nouă variantă, chiar dacă a fost învins de Mihai Rotaru

Adrian Mititelu a făcut o serie de postări pe rețelele de socializare, referitoare la situația emblemei , numelui și a palmaresului echipei sale. Acesta i-a atacat pe cei de la Universitatea Craiova și a menționat că datele conflictului „s-au întors la 180 de grade”.

„Ups, situația s-a întors la 180 de grade! Dumnezeu nu doarme!” și „Palmaresul, sigla și numele sunt ale noastre, în proporție de sută la sută! Tic/tac!”, au fost mesajele postate de patron, pe contul personal de Facebook.

Totuși, acesta nu a dat mai multe detalii despre informațiile pe care le-ar deține. Astfel, situația conflictului dintre Adrian Mititelu și Mihai Rotaru a rămas, momentan, la stadiul de după procesul privind palmaresul echipei istorice.

Reclamă

Echipa lui Adrian Mititelu a pierdut palmaresul echipei istorice în procesul cu Mihai Rotaru. Curtea de Apel Tiimișoara a decis că Universitatea Craiova este adevărata continuatoare a echipei și că deține palmaresul acesteia. Totuși, decizia nu este una definitivă și poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Adrian Mititelu, noi acuzaţii grave la adresa lui Mihai Rotaru

Adrian Mititelu continuă războiul cu Mihai Rotaru, despre care susţine că va ajunge să dea explicaţii în faţa Parchetului.

Patronul de la FC U Craiova 1948 l-a acuzat pe celălalt acţionar din Bănie de afaceri controversate.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a certat, de-asta face pe supăratul, că nu i-a dat licitațiile pe care le-a vrut el! Acum detonez bombele cu Rotaru, să vedeți cine e! Acum am prins curaj că începe dosarul acuma, i se dă drumul!

Într-o săptămână, două o să-l vedeți pe la Parchet! Acum, în nebunia lui, voia iar să îi dau teren ca să îmi dea el sărăcia lui de echipă, făcută politic!

După zece ani se va face dreptate! Se va vedea adevărul. O să vedeți cine a distrus cu adevărat Universitatea Craiova și câtă dreptate a avut Mititelu. Acuma o să iasă totul la iveală. Începe ancheta acuma, să vedeți ce față face, îi trece și de campionate și de cupe! Am fost victima unor lucruri extrem de murdare!

Gata, începe balul! O oră de liniște să nu mai aibă! Dosarul e dovedit cu tot ce au făcut ei. Nu mai vorbiți acuma de legături, că s-ar putea să fie cu brățări! Dovezile le au procurorii și o să le vedeți și voi în curând. Să vedeți cum a funcționat crima organizată în țara asta! Mi-a cerut 10 hectare de teren intravilan. Face 30 de milioane de euro. Nu e mult. Mă lăsa în pace, nu că îmi dădea echipa”, a declarat Adrian Mititelu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și