Închide meniul

Adrian Mititelu, convins că Andrea Compagno îl va umple de bani pe Gigi Becali: „Va avea ofertă de 5 milioane!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 17:33

Adrian Mititelu, convins că Andrea Compagno îl va umple de bani pe Gigi Becali: „Va avea ofertă de 5 milioane!

Gabi Tamaș, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Adrian Mititelu s-a declarat convins că Andrea Compagno îl va umple de bani pe Gigi Becali. Patronul de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că atacantul italian se va transfera pe o sumă considerabilă de la FCSB, chiar la finalul acestui sezon. Totodată, Mititelu este convins că vârful, recent convocat la echipa naţională a Italiei, va mai marca multe goluri şi în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a primit vestea că a fost convocat la echipa naţională a Italiei, pe listele preliminare, pentru partidele cu Malta şi Anglia din această lună. Selecţia italianului a stârnit un val de reacţii pozitive din rândul oamenilor de fotbal din Liga 1, printre care se numără şi Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu, convins că Andrea Compagno îl va umple de bani pe Gigi Becali

Adrian Mititelu a oferit noi detalii despre cum s-a făcut transferul lui Andrea Compagno la FCSB, la startul sezonului. Patronul lui FC U Craiova 1958 a dezvăluit că avea nevoie de bani, chiar în momentul în care Gigi Becali s-a arătat dispus să-i plătească clauza de 1,5 milioane de euro a atacantului italian.

Mai mult decât atât, Mititelu a declarat că în momentul de faţă, dacă l-ar mai fi avut pe Andrea Compagno la echipă, nu ar mai fi acceptat aşa uşor să-l vândă.

În privinţa unui viitor transfer al italianulu din Liga 1, Mititelu a mărturisit că Gigi Becali sigur va încasa o sumă considerabilă în schimbul italianului.

Reclamă

„Astă vară, milionul ăla jumate m-a ajutat foarte mult. M-a prins Gigi într-un moment în care banii ăia m-au ajutat foarte mult. Eu când am cerut 1 milion jumate, am cerut ca să nu-l mai vând, să scap de Gigi, că mă înnebunise. Şi când am văzut că-mi dă banii, mi-a fost ruşine să-i spun că nu vreau să-l dau.

Dar l-am dat cu inima îndoită. Nu neapărat că regret, dar dacă ar fi să-l am acum în curte să-mi dea un milion jumate, nu l-aş mai da!

Da, sută la sută (n.r. – Gigi Becali dă lovitura cu Andrea Compagno). Garantat va mai da minim 6-7 goluri până la vară, şi eu zic că la vara Gigi va avea ofertă de minim 5 milioane de euro”, a declarat Adrian Mititelu, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei

Adrian Mititelu a oferit prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că a avut mereu încredere în atacantul italian, mai ales după ce l-a văzut cum se pregătea la antrenamente.

„M-am bucurat foarte mult. Înţeleg că este lotul lărgit, dar tot este foarte bine pentru el. Eu zic că mai devreme sau mai târziu el va ajunge acolo. (n.r. despre faptul că ar fi putut primi mai mulţi bani pentru Compagno) Nu mă gândesc la asta. Pentru mine banii aceia m-au ajutat foarte mult.

O sumă pe care o iei la momentul potrivit face foarte mult. Aici nu mai e vorba de bani, e bucuria pe care aş avea-o eu dacă el ar juca un meci pentru naţionala Italiei. Cei mai mulţi dintre colaboratorii mei mi-au spus că nu e Compagno de Craiova. Şi am zis că nu! Eu l-am văzut şi am avut încredere în el. L-am văzut cum se comporta la antrenamente.

Eu am sperat când i-am cerut lui Becali 1,5 milioane de euro că o să mă refuze. Eu zic că în vară poate fi transferat pentru 4-6 milioane de euro, nu ar fi o surpriză. Eu, care am susţinut fotbaliştii românii, aş cauta mai degrabă tinere talente în ţările europene pentru că acolo jucătorii sunt mai sănătoşi din punct de vedere mental şi chiar fizic”, a spus Mititelu, potrivit Prima Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! Vezi toate știrile
Citește și