Închide meniul

Adrian Mititelu îl atacă pe Gigi Becali. Patronul de la FCSB nu i-ar fi dezvăluit echipa de start: „Afirmații iresponsabile”

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 15:06

Reclamă
Adrian Mititelu îl atacă pe Gigi Becali. Patronul de la FCSB nu i-ar fi dezvăluit echipa de start: Afirmații iresponsabile”

Adrian Mititelu, discurs halucinant după Rapid - FCU Craiova 4-3

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / AS.ro

Adrian Mititelu îl atacă pe Gigi Becali. Patronul celor de la FCU Craiova a menționat faptul că latifundiarul din Pipera nu i-a dezvăluit echipa de start a formației sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus, după ce echipa sa a fost eliminată din Cupa României, că i-a transmis lui Adrian Mititelu echipa de start a FCSB-ului, pentru ca oltenii să câștige meciul. Acum, patronul oltenilor a dezvăluit și care este varianta sa. FCSB a fost învinsă, în cadrul partidei respective, de FCU Craiova, cu scorul de 0-2.

Adrian Mititelu îl atacă pe Gigi Becali. Patronul de la FCU Craiova a reacționat dur

După declarațiile lui Gigi Becali, patronul oltenilor a postat un mesaj amplu pe pagina personală de Facebook, în care a explicat faptul că Gigi Becali nu i-a spus cu ce jucători va începe partida Elias Charalambous. De asemenea, Adrian Mititelu a spus și motivele pentru care orice persoană care urmărește fotbalul românesc ar fi știut formula de start a vicecampioanei, pentru meciul de Cupă.

”Afirmații iresponsabile!

 Formula de start a echiei FCSB putea fi anticipată de oricine își desfășoară activitatea în fotbalul românesc, chiar și o mare parte din suporteri întrezăreau cel puțin 9 – 10 din jucătorii ce urmau să înceapă meciul de aseară.

Reclamă

Deoarece:

1) Compagno nu joacă împotriva FCU.

2) Coman suspendat.

Reclamă 4 / 0/3

3) Olaru în toate meciurile din Cupă a început meciul că rezervă.

4) Contextul în care FCSB dispută un meci foarte important în economia câștigării campionatului, duminică în deplasare la CFR.

5) Convingerea clară fără echivoc că poate învinge FCU și fără jucătorii mai sus enumerați.

6) Costantino a anticipat echipa FCSB încă de luni, singură neconcordanță a fost poziția lui Băluță în teren.”, a scris Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

Gheorghe Mustață „a luat foc” după eliminarea FCSB-ului din Cupa României. Liderul suporterilor a trecut la amenințări

Gheorghe Mustață s-a arătat dezamăgit de rezultatul înregistrat în Bănie, dar și de atitudinea jucătorilor de la FCSB. În opinia liderului de galerie, fotbaliștii vicecampioanei „își bat joc de suporteri” și joacă doar „pentru ei”, pentru a intra în „lista” favoriților lui Gigi Becali.

„Este o dezamăgire foarte mare pentru suporteri pentru că la echipa pe care o ai speri să iei cam tot.

Atitudinea și batjocura jucătorilor față de suporteri își spun cuvântul. Nu ține nimeni cont de suporteri, că vin sute de kilometri după ei, nu au atitudine. Cu gândul că suntem pe primul loc, să nu cumva ca în ultima etapă să fim pe locul 3

Reclamă

Cam avem rezervat locul 2. Trebuie să înțeleagă că nu știu cât mai rezistă suporterii. Deja sunt foarte revoltați pe ce se întâmplă, pe atitudine, nu se respectă o tactică de joc, nu se respectă absolut nimic.

Fiecare joacă pentru el. ‘Dacă dau gol e bine că o să cresc în ochii lui Gigi Becali, dacă nu pot să dau asta este, știu că mă critică, dar salariul îmi intră, mergem înainte’. 

Ei nu iau în calcul că suporterii nu mai rezistă și atunci să nu se mire de atitudinea suporterilor. Nu mi se pare corect să tratezi astfel un meci de cupă, când tu nu mai iei un trofeu de 6-7 ani și să-ți bați joc de milioane de suporteri”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și