Închide meniul

Adrian Mutu, după CFR Cluj – Dinamo 4-0: „A fost un meci cu o echipă de care ne era frică!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2024, 22:41

Reclamă
Adrian Mutu, după CFR Cluj – Dinamo 4-0: „A fost un meci cu o echipă de care ne era frică!

Adrian Mutu, după CFR Cluj - Dinamo 4-0

Profimedia

Adrian Mutu a fost în culmea fericirii după CFR Cluj – Dinamo 4-0. Antrenorul ardelenilor crede că echipa sa poate să lupte în continuare la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu nu a avut milă de fosta sa echipă şi i-a administrat o „corecţie” dură. Bîrligea, Muhar şi Otele, cu o dublă, au adus cea mai clară victorie din mandatul lui Mutu.

Adrian Mutu, după CFR Cluj – Dinamo 4-0

Sunt mulţumit de joc, mă bucur că nu am primit gol. Este un lucru important pentru moralul nostru. În primul rând, sunt cele 3 puncte câştigate. Nu e vorba de ce le-am spus la pauză. Ei au urmat o strategie pe care am avut-o. Încet – încet i-am deschis şi am pus presiune pe ei. De când am venit, avem 13 goluri. Suntem atacul cel mai bun din ţară şi a doua apărare. Important e să avem continuitate. Mă bucură că au dat gol şi că ajută echipa.

Au avut anumite situaţii şi în prima repriză şi trebuiau să le fructifice. A fost un meci bun, cu o echipă de care ne era frică. Cel mai important lucru este că atacanţii mei atacă spaţiile. Dinamo cred că are şanse dacă va juca ca la meciurile de înainte. Playout-ul va fi greu, 2-3 meciuri câştigate te pot duce mai sus. E o nucă tare Dinamo, are o posesie decentă. Dacă nu stai bine în teren, Dinamo te taxează„, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

După 0-0 la pauză, CFR a făcut o repriză secundă foarte bună, punctând de patru ori. Daniel Bîrligea (52) a deschis scorul pe contraatac, lansat de Panagiotis Tachtsidis. Karlo Muhar a majorat diferenţa cu o lovitură de cap (68), după un corner executat de Ciprian Deac. Pe final, nigerianul Philip Otele a reuşit o dublă (79, 82), pe contraatac, din pasele lui Peter Michael, respectiv Durel Avounou.

Reclamă
Reclamă 4

La Dinamo au debutat cu acest prilej fundaşul Edgar Miguel Ie, internaţional din Guineea-Bissau, şi atacantul kosovar Astrit Selmani. Fundaşul mauritan Aly Abeid a jucat primul său meci pentru CFR.

Mijlocaşul Ciprian Deac a disputat meciul cu numărul 400 în prima ligă din România, dintre care 355 în tricoul echipei clujene. Dinamo venea după două victorii în campionat.

CFR pierduse precedentul său meci acasă (0-1 cu Rapid).  În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și