Închide meniul

Adrian Mutu i-a lăudat pe elevii lui Gică Hagi înainte de Farul – Rapid: „Au jucători de mare valoare”. Ce mesaj are pentru jucătorii Rapidului

Bogdan Stănescu Publicat: 4 mai 2023, 15:21

Reclamă
Adrian Mutu i-a lăudat pe elevii lui Gică Hagi înainte de Farul – Rapid: Au jucători de mare valoare”. Ce mesaj are pentru jucătorii Rapidului

Adrian Mutu şi-a strigat nemulţumirea după Rapid - Sepsi 0-0

Adrian Mutu, la un meci din Liga 1/ Profimedia Images

Adrian Mutu i-a lăudat pe elevii lui Gică Hagi înainte de Farul – Rapid. Tehnicianul Rapidului a avut un mesaj şi pentru jucătorii săi înainte de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu consideră că, pentru a obţine un rezultat bun la Constanţa, echipa lui are nevoie şi de noroc.

Adrian Mutu i-a lăudat pe elevii lui Gică Hagi înainte de Farul – Rapid

Va fi un meci important, dificil. Întâlnim echipa de pe primul loc, pe care nu am învins-o în acest sezon. Cred că mai toate echipele joacă altfel în deplasare.

Sperăm să facem un joc bun în deplasare. Avem nevoie de suportul lor (n.r al fanilor, care vor absenta de la meci). Sperăm să nu se simtă lucrul ăsta.

Ar trebui să fim mult mai atenți, trebuie să avem și puțină șansă. Nu aș vrea să vorbesc prea mult despre jucătorii lor. Au jucători de mare valoare. Baza nu e pe single, ci pe grup.

Reclamă

Eu sper să facă acest lucru (n.r. jucătorii să demonstreze că vor să continue la Rapid). Trebuiau să o facă de la începutul sezonului. Evaluarea se va face pe tot sezonul. Îmi place fotbalul, încât nu aș vrea să se termine. Sunt meciuri importante”, a spus Adrian Mutu într-o conferință de presă.

Mutu: „Farul are prima şansă la titlu”

Adrian Mutu consideră că Farul are prima şansă la câştigarea campionatului.

Nu știu (n.r.: cine va câştiga campionatul). Prima șansă o are Farul. Nu știu dacă a căzut CFR sau am fost noi bune, celelalte echipe”, a spus Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii Rapidului au un moral ridicat înainte de Farul – Rapid. În ultima etapă Rapid a învins acasă CFR Cluj, cu 3-1. Marko Dugandzic a marcat două goluri, unul din penalty.

Alexandru Albu: „Vrem să ne apropiem de primele locuri”

Mijlocașul Alexandru Albu a vorbit şi el în conferinţa de presă despre meciul cu Farul Constanţa.

O echipă bună. Știm multe despre ei. Venim după două rezultate bune, care ne-au dat încredere. Mergem la Farul să luăm cele trei puncte. Vrem să câștigăm fiecare meci. Vrem să ne apropiem de primele 2-3 locuri.

Nu cred că suntem agresivi. Sunt intrări la limita fairplay-ului, nu accidentăm pe nimeni.

Îl au pe Denis Alibec, care este motorul lor, Mazilu, care este formidabil. Noi trebuie să intrăm în teren motivați. Noi am jucat bine și în celelalte partide. Fanii ne-au trezit.

Odată cu jocul, a venit și norocul. Fără noroc, în viață nu faci nimic. Am făcut meciuri bune și în deplasare, da parcă nu suntem ca acasă, unde jucăm cu un stadion plin”, a declarat Alexandru Albu.

Farul a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor

Farul a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor. Gică Hagi a bătut palma cu un fost jucător al lui Rapid Bucureşti şi CFR Cluj.

Reclamă

Gică Hagi (58 de ani) s-a înţeles cu Nicolae Carnat (25 de ani), pentru ca acesta să vină la Constanţa.

Gică Hagi continuă să meargă pe strategia revitalizării unor jucători. După ce i-a ieşit cu Denis Alibec, acum Hagi încearcă şi cu Nicolae Carnat. Potrivit prosport.ro, Carnat a bătut palma cu echipa lui Gică Hagi şi va evolua la Farul din sezonul viitor.

Gică Hagi îl cunoaşte bine pe Nicolae Carnat. În 2014 Carnat pleca de la Academia Hagi în Anglia, la Wolves. Carnat a jucat pentru echipele U18 şi U21 ale lui Wolves. Ulterior echipa engleză l-a cedat împrumut la Esbjerg. Carnat s-a întors după aceea în România, evoluând la Dunărea Călărași, Sepsi Sf. Gheorghe, CFR Cluj și Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și