Închide meniul

Adrian Porumboiu a analizat arbitrajul de la Farul – CFR Cluj 1-0!

Cosmin Olteanu Publicat: 23 aprilie 2023, 9:21

Reclamă
Adrian Porumboiu a analizat arbitrajul de la Farul – CFR Cluj 1-0!

Adrian Porumboiu a analizat arbitrajul de la Farul - CFR Cluj 1-0

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu a analizat arbitrajul de la Farul – CFR Cluj 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1! Unicul gol al partidei a fost semnat de tânărul Adrian Mazilu, în minutul 54.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a cerut în mod vehement penalty, la o fază petrecută în minutul 89, în careul Farului. Mai exact, la un duel pentru minge între Marins şi Janga. Deși, inițial, arbitrul Sebastian Colțescu a dictat lovitură de pedeapsă pentru campioana României, în urma consultării sistemului VAR, și-a retras decizia.

Adrian Porumboiu a analizat arbitrajul de la Farul – CFR Cluj 1-0

Adrian Porumboiu l-a lăudat pe Sebastian Colțescu pentru prestația de la meciul Farul – CFR Cluj, considerând că „centralul” nu a comis nicio greșeală.

„Au fost decizii corecte, VAR a intervenit foarte bine. Nu a fost penalty la acea fază pe final, iar la gol nu a fost ofsaid. Nu mai contează cum au fost luate aceste decizii, arbitrajul lui Colțescu și al brigăzii a fost fără greșeală”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru fanatik.ro.

Neluțu Varga, reacție dură după Farul – CFR Cluj 1-0

Neluțu Varga, patronul CFR-ului, a vorbit în termeni duri despre arbitraj, considerând că reușita lui Mazilu ar fi trebuit anulată pentru o poziție de ofsaid. Totodată, omul de afaceri a declarat că echipa sa a fost privată de un penalty clar.

Reclamă

„Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine sa plâng de nervi. Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate, și uita-te tu la VAR. Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face?

Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 metri! Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc.

Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați, fraților, corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți să mai fac? Nu pot să mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Ăsta a fost jaful jafurilor”, a declarat Neluțu Varga, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan, verdict în cazul penalty-ului solicitat de CFR Cluj

Viorel Moldovan susține că, inițial, a considerat că CFR Cluj merită să primească un penalty la duelul dintre Marins și Janga. Însă, după ce a văzut reluările, a ajuns la concluzia că decizia lui Sebastian Colțescu, de a nu acorda lovitură de pedeapsă, a fost cea corectă.

„În primă fază am crezut că arbitrul a luat decizia justă, dar după ce a fost chemat să consulte VAR-ul s-a întors şi a considerat că nu este necesară lovitura de departajare. Într-adevăr, jucătorul Farului loveşte mingea şi tind să îi dau dreptate lui Colţescu. E o contră acolo, ia mingea, dar nu mi se pare că are motiv să cadă, mi se pare că accentuează acea cădere. Pe faza iniţială părea un penalty foarte evident”, a declarat Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și