Închide meniul

Adrian Porumboiu l-a distrus pe Istvan Kovacs: „E killer autorizat, un om de nimic! O are în sânge”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2023, 12:06

Adrian Porumboiu l-a distrus pe Istvan Kovacs: „E killer autorizat, un om de nimic! O are în sânge

Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB - Sepsi 2-1

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu l-a distrus pe Istvan Kovacs după arbitrajul pe care l-a avut în CFR Cluj – FC U Craiova 1-0. Istvan Kovacs a luat câteva decizii controversate care au provocat un scandal imens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Istvan Kovacs i s-a reproşat că l-a eliminat mult prea uşor pe Bauza. Adrian Mititelu Jr. chiar a avut un derapaj la adresa lui Kovacs pe care l-a numit „cel mai mare idiot din arbitrajul românesc„. Istvan Kovacs a fost desfiinţat şi de Adrian Porumboiu.

Adrian Porumboiu l-a distrus pe Istvan Kovacs

Pe mine mă răscolesc amintirile când aud de Kovacs. Păcat că a arbitrat foarte bine o bună parte. Dacă nici acum, după atâția ani, când a ajuns la un nivel mondial pe care nu și-l poate închipui niciun arbitru nu se potolește. Omul o are în sânge. Să vă amintiți un meci Astra cu Vasluiul, când a pierdut Vasluiul titlul. Omul se implică direct, e killer autorizat! Când are cineva de ucis pe cineva la arbitraj, apelează la Kovacs. Sunt ferm convins că s-au întâmplat aceleași lucruri. 

Nu are cum să fie roșu al doilea galben al jucătorului craiovean. Are în sânge treaba asta, opriți-l! Dar cine să-l oprească? Vassaras e foarte mulțumit că arbitrii au fost promovați, iar în țară își face fiecare de cap și execută comenzile. 

În mod logic, luni ar trebui o adresă ca acest arbitru, pentru cum a viciat un rezultat, să fie OUT de pe lista FIFA. Ce dacă e la UEFA? Câte campionate și câte meciuri să mai prăduiască? E prăduitor, nu arbitru. Noi am avut și oameni care au făcut nenorociri în România și la arbitraj au fost la nivel mondial. 

Reclamă

El a venit direcționat. El a participat împreună cu „Regele” (n.r. Cristi Balaj) la titlurile pe care le-a luat CFR-ul. Împreună dirijau chestiile astea. Când spuneam eu că dirijau împreună… . Ăsta nu este arbitru, opriți-vă! E un om de nimic”, a atacat Adrian Porumboiu la fanatik.ro.

Adrian Mititelu, acuzaţii şocante după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0

Adrian Mititelu a lansat acuzaţii şocante după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0 şi a atacat în termeni dur arbitrajul lui Istvan Kovacs. Patronul celor de la FC U Craiova a spus că s-a dorit ca CFR Cluj să se califice în preliminariile Conference League.

„Ce să zic? Nu ştiu de ce s-a inventat acest regulament, CFR trebuia să meargă direct acolo. Ne mai chinuim să mai venim, să se facă şi ei de râs?! Domne, nu au ce căuta echipele din play-out în cupele europene şi asta e! Să se facă un baraj formal… eu înţeleg că CFR trebuia să se califice, dar nici chiar aşa.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrurile ţin să o ia urât, sunt foarte supărat! Am fost batjocoriţi pentru a nu ştiu câta oară în acest campionat. Dacă rămâneam în 11, nu cred că ne bătea CFR Cluj. Maniera de arbitraj a fost pro CFR de la bun început. Eu zic că 90 la sută din oamenii care s-au uitat la meci au văzut asta.

Sunt lucruri care nu se pot spune, nu poţi să le spui. Te cheamă Burleanu şi te execută! Te fac varză pe procedura de disciplină. Lucrurile duc spre crimă organizată, dar nu se poate face nimic. S-a dorit ca CFR să treacă mai departe.

Eu spun adevărul, sunt la cald, dar ce pot să îmi facă? Am fost la închisoare, am fost dezafiliat. Aş începe acţiune la DNA, dar nu am probe suficiente. Dacă merg la DNA cu acest Bodescu, poate fuge de la flagrant. Am mai avut dovezi, dar când am mers, a fugit procurorul. Poate mă trezesc eu dat în judecată”, a spus Adrian Mititelu la primasport.ro.

Recomandări
  • Adrian Porumboiu l-a distrus pe Istvan Kovacs
  • Kovacs, arbitraj contestat în CFR Cluj – FC U Craiova 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și