Închide meniul

Adrian Porumboiu nu crede că Gigi Becali va renunța la FCSB: „E episodul 1 milion în care spune că vinde echipa!”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 aprilie 2023, 12:47

Reclamă
Adrian Porumboiu nu crede că Gigi Becali va renunța la FCSB: E episodul 1 milion în care spune că vinde echipa!”

Adrian Porumboiu nu crede că Gigi Becali va renunța la FCSB

Gigi Becali râde într-o conferinţă de presă / Hepta

Adrian Porumboiu nu crede că Gigi Becali va renunța la FCSB! Patronul FCSB-ului a anunțat că vrea să vândă formația roș-albastră, după înfrângerea sufertă în fața Rapidului, 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat faptul că prețul FCSB-ului este de 25 de milioane de euro.

Adrian Porumboiu nu crede că Gigi Becali va renunța la FCSB

Fostul arbitru FIFA nu crede în spusele lui Gigi Becali, fiind ferm convins că nu va renunța la FCSB.

„Sunt mai urâte comentariile la acest subiect cu vânzarea clubului FCSB de Gigi Becali decât faultul lui Onea. El azi spune una, mâine spune alta. Mâine vinde, poimâine cumpără. Se lasă, iar se apucă.

E episodul 1 milion în care spune că vinde echipa. Eu nu cred multe lucruri pe care le spune domnul Becali. De ce l-aș crede acum? Cheamă toate televiziunile și apoi se întorc în toate ziarele că se retrage.

Reclamă

Lacrimi, durere și iar zâmbete. Nu se retrage. Dar câte echipe n-a cumpărat Dumitru Dragomir? Pe toate le-a cumpărat. N-a plecat el la Petrolul, așa cum a zis? Mă rog, hai să fim serioși. Dacă se vinde treaba asta”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru fanatik.ro.

În acest moment, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 37 de puncte obținute.

Valeriu Iftime vrea să o cumpere pe FCSB

Într-un interviu exclusiv pentru AS.ro, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a declarat că este dispus să achite cele 25 de milioane de euro, cerute de Gigi Becali, pentru a o cumpăra pe FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Am auzit de domnul Becali. Bine, el e nervos acuma și are dreptate să fie trist. Nu cred că se lasă el așa ușor condus de nervozități, pentru că are o echipă bună care costă niște bani. Pe de altă parte, nu se știe dacă nu cumva aici i s-a umplut paharul și o să plece. Ar fi un eveniment important, dar nu e sfârșitul lumii.

Eu zic că poate primi imediat 25 de milioane de euro, dacă îl dă (n.r. clubul). Dar nu-l dă, că m-aș duce și eu să-l iau! Este doar o încercare de a ne verifica atenția, așa cred. E destul de trist, pentru că avea o idee clară și o situație bună. Echipa a jucat excepțional, dar ghinionul de a nu da gol… Faptul că au fost foarte violenți (n.r. cei de la Rapid) poate că le-a mai tăiat din elan”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Anunțul făcut de Gigi Becali

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și